Officiellt....

....vilket datum som blir mitt avresedatum!! Läs vidare så får ni reda på det ;)

Onsdagen handlade mest om jobb, dubbelpass, men gick ganska bra då jag sedan hade två hel lediga dagar :D

På torsdagen passade jag på att för en gångsskull följa med mamma in till stan för att dels umgås men även köpa några av de julklappar jag vet jag ska ge bort. Är nu klar med alla utom till tre stycken....skönt att sedan slippa all stress och trängsel i december!! Hittade även ett par silvriga D & G glasögonbågar som jag blev lite småkär i och tog hem för att titta mera på. Var sju år sedan jag fick mitt första par så kan vara på tiden att både byta båge och glas. På kvällen hade jag träning som gick sådär.....glömde att äta något innan träningen så hade i slutet av passet ingen energi och fick kramp i låren vid varje byte :/ Fick även på kvällen fin besök vilket var väldigt trevligt samt så blev det officiellt att både jag och familjen har tackat ja till varandra. Och min avresa från Landvetter kommer att ske den 5 januari 09.

Idag har jag mest softat och fixat lite med småsaker och ringt lite. Hade match idag, blev 5-5, vilket jag tar som ett resultat av att jag inte fick spela så mycket och därför inte kunde hjälpa till med vinsten!!

Skrev i förra inlägget att jag skulle ta upp lite om de sakerna som jag nu var tvungen att ordna med, nu när jag ska åka iväg. Och här kommer en del av det som jag nu vet och har kommit på.....ni får gärna komma med tips och ideér på annat som jag ska/kan fixa innan avresa.

* Hälsoundersökning
* Ordna visum i Sthlm
* Ansöka om internationellt körkort
* Fixa min nuvarande/köpa ny digitalkamera
* Lägga undan pengar till mina sparanden som görs
* Gå till tandläkaren


Larchmont ligger på östkusten av USA.







Good night...


NYC

Den gången?? Det var flera gånger....har du glömt det Kristoffer? :O

Måndagen var en helt ny måndag med jobb och träning som vanligt. Jobbat på Wedins i en månad nu och började om på mitt schema vilket innebar öppning. Det som gjorde denna måndagen till en speciell dag var att jag på min lunch bestämmde mig för att tacka ja till familjen i USA! Senare på kvällen ringde de och berättade att de visste om att jag tackat ja och ville bara en sista gång försäkra sig om att jag visste vad arbetet innebar samt att de hade några slutliga frågor. Fick denna gången prata med pappan i familjen för första gången, Peter heter han. Han lät trevlig och verkade ha en bra humor.....de sa att de skulle prata igenom allt en sista gång under kvällen och återkomma med deras svar dagen efter.

En lugnare dag men inte för det något mindre speciell, snarare mer! Jobb på Wedins samt redovisning på högskolan vilket båda gick bra. Var även bjuden hem till en klasskamrat som hade en liten bjudning hemma hos sig då han fyllt år så åkte dit med en present och åt gott, väldigt gott. Men fick dra mig precis innan det roliga och spännande skulle hända....snurra flaskan :P Anledningen var att jag var tvungen att åka hem för att familjen från USA skulle ringa hem till mig ungefär samma tid som dagen innan som vi kom överens om. Satt hemma och väntade men de ringde först en timma senare än planerat men jag var uppe så ingen större skada skedd. Och deras svar blev...........att de välkommnar mig till deras hem i Larchmont, NY :D Allt verkar super och jag hoppas att det även blir/är det när jag kommer dit. Man har ju tyvärr läst några bloggar där det blivit en eller flera re-match :( Men blir en hel del arbete att göra och fixa med men för det mesta kommer ju dessa att utföras med ett leende på läpparna då man vet vad som väntar....samt kommer det att ta en igen de vanliga jobben och studier man har då man vet att det snart är slut med det. Kommer med en uppdatering senare om vad som måste göras, ungefär.....

Good night...

Många fina minnen!!

Tittade precis på det sista vänner avsnittet :( Vilket fint avslut och de gjorde det så att man inte kunde hålla sig från gråt heller!!! Man har verkligen blivit ett med personerna i serien och man kallar den efter deras rollfigurer och inte deras riktiga namn när man man pratar om dem vardagligt....de är Ross, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler och Monika. Sån kärlek (film kärlek, I know)  som är mellan Ross och Rachel, mest de två men de övriga med, vill jag uppleva.....typ NU!! Att kunna få skapa minnen med någon och dela de samt nya upplevelser med någon är bland det finaste man kan få ha, enligt mig. Men anledningen till att jag började "gråta", blev två gånger, dels när Rachel kom in genom dörren hos Ross samt i sista scenen när alla nycklar låg på bordet, alla gick ut tillsammans en sista gång för att gå till Caféet. Var för att man fick alla minnen tillbaka över allt de har gjort tillsammans i den lägenheten med mera...men tycker i dagens samhälle att vi är för dåliga med att stanna upp och se bakåt!!! Att minnas de fina stunder vi haft och uppskatta dem. Istället är vi så stressade att vi hela tiden är på väg till nästa sak vad det nu kan vara och att hela tiden försöka göra bättre. Men vi kanske redan har hittat det bästa eller haft det bästa en tid tidigare utan att insett det för att man inte tar sig tid. Liksom hur ofta bara mentalt tänker man sig tillbaka i tiden på olika saker och minns allt det roliga med mera...eller tar fram kort som man har? Inte ofta tror jag...fast sen får det ju inte bli för mycket heller. Gäller att leva i nuet så sätt och gå vidare men ändå inte att glömma det som varit utan minnas det bra som varit och ta med sig det in i det nya, så att det kan bli om bättre!!

Ett litet inlägg om lite allt möjligt från min egna värld, tvn´s världs samt mina tankar och käslor :) Annars när jag inte har dessa tankar så brukar jag jobba och det har jag gjort idag med. Sex timmar på posten, på en tur som jag inte kört på en månad så var lite skönt att ha dem som omväxling igen. Men annars bara softast...väntar nu på samtal från USA...får se ifall de ringer innan jag lägger mig, ifall de ringer!

Good night...

New....

...kommer att pröva ett nytt upplägg framöver. Så ni som märker skillnaden från förr får gärna komma med feed-back om vad ni tycker!

De senaste dagarna har varit ganska intensiva, som vanligt, men mycket intressanta och roliga. Torsdag var det Wedins jobbet med massa att göra på lagret så blev inte mycker säljande för min del och sedan träning, både gym samt is.

Dagen efter, fredagen, fick jag lön igen!! :) Vilket var behövligt och uppskattat. Fick hoppa över en borta match idag då jag jobbade dubbel, Wedins och sedan posten :( Men köpte tackvare lönen en ny handbagage väska från Samsonite, samma märke som min resväska. Gäller ju att se bra ut när man reser :P Talade även idag med dels Michael och Matthew, barnen i familjen som jag kanske ska åka till och vara Au Pair för. Men ringde i första hand för att prata med deras nuvarande Au Pair och fråga några frågor. Fick familjens hem nummer av mamman för att ringa under dagen men jobbade ju nio timmar i sträck så hann inte förrän på kvällen när jag kom hem från Alvest. Men då vissade det sig att Au Pairen hade ringt hem till mig och sökt mig, vilket jag tyckte var ett bra och trevligt intiativ!! Miriam heter hon och kommer från Tyskland. Hon hade i alla fall bara bra saker att säga om familjen och Michael verkade vara en trevlig, snäll och väl uppfostrad kille. Pratade mest med honom då Matthew var blyg men han verkade mysig med :P

Idag har jag bara slappat och varit på föreställning på Folkan i Borås. Björn, Måns, Soran och Özz var där....ståuppkomiker för er som inte vet. Özz var först ut och även bäst för kvällen tycker jag. Tycker lite synd om Björn, han var okej, men han har så mycket press på sig sen sitt genombrott. Tror inte det är bra för honom. Sen åkte vi till min bror, åt lite thai mat och spelade Buzz. Var roligt och jag höll på att göra en trippel i vinster men förlorade sista precis på mållinjen :( Åt även Maltizzers, eller hur det stavas, för första gången och de var verkligen goda!! :D Ska se på vänner innan jag lägger mig sen...

Good night...


Lyckad premiär :)

Tisdag 21/10 - 08:
Hade en fullspäckad dag!! Började med att jag fick ta öppningen på wedins så det är mycket att fixa med nu så jag jobbade i 1,5 tim mellan 0930 till 1100. Efter det begav jag mig till banken för att ha min första personligarådgivning. Gick bra och var trevligt men siffrorna på kontona var inte lika trevliga :( Men gick igenom basic och vi kom fram till en bra plan...hoppas den funkar :) Åkte hem snabbt till far min för att äta och sedan till högskolan för att arbeta med ett grupparbete. Missade tyvärr dagens föreläsning som hölls av Lena och tydligen skulle varit väldigt bra och intressant. Men men....jag offrade det för en bra sak i alla fall. Lirade min första seriematch i hockey på några år och vi vann:D Var inblandad i tre av våra sex mål och spelade generellt okej även om det kan och kommer bli bättre med tiden. De vi vann mot, med 6-4, var Fotskäl som kvalade upp till div 2 förra säsongen men kom inte hela vägen. Så det var ett av de bättre lagen i serien!
Sen hade tydligen den familjen från USA som jag blivit matchad med ringt men spelade match så kunde inte ta det. Men de ringde sen igen när jag var hemma så fick prata med mamman i familjen :D Hon lät väldigt trevlig och har även sett bilder på familjen och se ser även trevliga ut. Jag tycker att man ibland kan höra eller se på en person ifall de är trevliga eller ej. Vet inte om det är något som har med fördomar att göra (att man skulle stämpla vissa som är eller ser ut på ett visst sätt att de skulle vara trevliga eller ej) eller om det faktiskt finns någon form av överföring i luften eller vad man ska säga...hehe. Vi pratade i alla fall lite allmänt och det gick bra samt kändes bra. Ska höras vidare via mail samt komma överens om en annan dag och tid då de ska ringa igen.

Onsdag 22/10 - 08:
Tog det väldigt lugnt på förmiddagen, lugnare än vad som var tänkt :P Åkte sedan för att jobba sex timmar på wedins och hålla i min första stängning :/ Var lite nervös men de har pratat om att det är lättare än att ha öppningen, vilket jag nu kan, så skulle inte vara några problem. Det var det inte heller förutom att man dubbelkollade allt för att man var osäker med mera. Annars var det mycket att göra på jobbet och hann inte klart med allt utan får fortsätta imorgon. Vi fick även ett finbesök idag....den som känner sig träffad förstår :) Var för en gångsskull hemma ganska tidigt så har softat samt svarat på ett mail från familjen i USA. Tittat som vanligt på vänner, är inne på sista säsongen nu :O Men lika bra det...dels roligt att se hur det slutar men behöver den tiden jag lägger ner på att titta på serien till andra saker...hehe :) Får se ifall jag lägger mig nu eller hittar på något annat först...men en sak är säker. Och det är att vi hörs snart igen...

Good night...

A good day :D

Vet inte hur man svarar på de få kommentarer jag får!! Eller skriver man bara en egen kommentar på sitt egna inlägg?? Är i alla fall tacksam för de kommentarer jag får :D
Och Marie...kan du utveckla din tanke? Förstår hur du menar men är intresserad av att höra mer hur du tänker just i denna situationen!


Söndag 19/10 - 08: Hade återigen en öppning och lugn dag på Wedins. Var dock väldigt många som jag dels tänkt på lite det senaste samt jag inte sett på länge som kom in i butiken idag.....var roligt :) Dock konstigt att det händer när man typ står och tänker...."borde inte de komma in någon dag då de också borde gå i affärer och köpa nya skor"...hehe. Var mycket klapp-klapp idag då jag åkte hem för att äta efter jobbet. Sedan in till ishallen och köra mitt styrkepass för att sedan ha min isträning. Dock var dagens träning frivillig vilket gjorde att vi bara var fyra stycken på isen och ingen tränare där. Men var skönt att bara glida runt, skjuta, köra lite skridskor, passningar och lira :P

Måndag 20/10 - 08: Ja, när jag vaknade så trodde jag inte att den skulle bli så bra som den blev dagen...även om jag hade hoppats och drömt lite om det :)
Dagen började med slapp förmiddag och sedan iväg till dubbelarbete som gick bra och inte var utöver det vanliga. Men när jag var påväg hem från Alvesta med postbilen så ringde min tränare och frågade ifall jag kunde vara med på matchen imorgon då jag var uttagen....så det kändes bra och behövdes för självförtroendet!!! 
Sen när jag kom hem tittade jag runt på internet och min mail som jag alltid gör och såg då att jag fått min första "match" vad det gäller familj för min aupair resa till USA :D Var skönt och roligt att känna att jag är med i matchen och har chansen att snart komma iväg....får vi se ifall de ringer någon dag snart. Måste förberedda mig med lite frågor med mera så att jag får ut det mesta av samtalet :) Annars tog jag det lugnt efter jobbet med vänner och att vara exalterad över min "match" hehe....

Good night...


Skit dagar....

....i två anseenden!!

Tisdag 14/10 - 08:
Idag var det en körig och stressig dag. Började på Wedins vid 1300, åkte sedan direkt från jobbet till min föreläsning på högskolan. Efter den var det direkt vidare till ishallen och min hockeyträning. Var inte mycket jag hann äta och det lilla jag åt fick jag äta snabbt...hehe.Hemma i alla fall runt halv tolv och bara softa innan sängen kallade.

Onsdag 15/10 - 08:
Idag var det inte lika stressigt men jobb i nio raka timmar var det istället. 1300 - 1700 på wedins och 1700 - 2200 posten. Fick även reda på idag att jag inte kom in på polishögskolan januari 09 :( Men söker på "gamla" resultat sen jag var på pliktverket i Göteborg i mars 07. Så kan ha med det att göra samt att jag fortfarande är ung....men tror att det blir bättre nu när jag får uppdatera mina resultat om jag får göra om dem nu i denna ansökningen till augusti 09. Fick även finbesök på kvällen vilket var trevligt...blev en sen natt :D

Torsdag 16/10 - 08:
Tog det lugnt under dagen och hade sedan träning på kvällen. Träningen gick bra men blev inte uttagen till vår seriepremiär som var dagen efter :( Är en av anledningarna till att det varit "skit".....och oavsett vilka kriterier de säger att de går efter för att försvara att jag inte blev uttagen så håller de inte...enligt min åsikt. Men men....

Fredag 17/10 - 08:
Inte mycket att göra idag heller :) igår och idag var mina första helt lediga dagar från jobb på 8 dagar. Blev ingen match så kunde istället fokusera helt på vår lilla klassfest som vi hade. Var roligt och mysigt....började med förfest hos Jesper , en i klassen, som bodde fint och är en skön kille. Sedan drog vi ner till lokalen vi hade hyrt och softade lite där...dock fick jag en uppdatering vad det gällde en person som är andra anledningen till att det varit "skit". Men verkar som att det kan komma att lösa sig för en annan som är/har varit i en liknande situation så glädjer mig åt det! Alla kan ju inte lyckas och få som de vill :P Gick sedan till min bror och sov över där....

Lördag 18/10 - 08:
Upp klockan 0800 efter fem timmars sömn....men var ganska pigg just då så helt okej. Men kände under dagen att man inte sovit mycket. Jobbet funka fast det var lite krångel med kassan i början men löste sig. Åkte sedan till min fader för att tillbringa lite tid med honom. Var tänkt att jag skulle sprungit men var dåligt väder samt att jag var väldigt hungrig då jag inte åt mycket dagen innan pga festen. Tog oss en pizza och tittade på hockey samt fotboll på tv:n.....gött att IFK vann!!! Hyrde sedan en film och tog det lugnt innan jag åkte hem för att fixa lite här och skriva i bloggen. Ska i princip gå och lägga mig direkt nu när jag är klar....

Good night...


There is someone...

Söndag 12/10 - 08:
Fick sova en timma längre idag då öppningen är en timma senare idag än igår, nämligen 10:30. Jobbet gick bra och Sandra som jag jobbade med är jätte trevlig och snäll....vi slog budgeten för helgen tillsammans :) Grymma säljare är vi..hehe. Var lite sliten under dagen men kom ändå ut och sprang efter jobbet, kändes välbehövligt då det var ett tag sedan det blev ren konditionsträning. Tyvärr blev det bara jag i spåret...hade hoppats på sällskap :/ Åkte sen på kvällen till en kompic och hade en middag tillsammans och bara umgicks....var trevligt :D

Måndag 13/10 - 08.
Fixade under förmiddagen med lite små saker som kommit upp men hann inte med allt så får fortsätta igen imorgon. Körde sen jobb x 2 som gick bra.....turen fram och tillbaka till Alvesta gick väldigt fort idag!! Tittade sen hemma klart på säsong 7 av vännerboxen. Det finaste/vackraste avsnitten är nu mera när Rachel och Ross får sin dotter. Så otroligt vackert...hoppas på att jag själv någon gång i livet får uppleva samma ögonblick och  att det är lika vackert. Fast helst ska jag då vara minst sambo med "mamman" :) Har faktiskt en person i åtanke nu som jag tror skulle vara en passande person och som jag gärna hade upplevt det ögonblicket med....

Good night...


Radio ga ga...

Fredag 10/10 - 08: Idag fyller min brorson, Junior, fyra år :) Han ska få en puzzeltavla som jag gjort med motivet nallepuh :P Dock blir det att fira honom efter söndag då han inte kommer till oss innan det! Gjorde inte inte mycket mer än att jobba idag men hända riktigt konstiga vad det gäller bilradion i min bil och postens!! Eller...konstigt och konstigt men min bil radio, som inte funkat på typ två månader började helt plötsligt att spela och volumen var samtidigt på max så jag flög upp ur sätet..hehe. Sen när jag var påväg till Alvesta var jag helt plötsligt tvungen att slå in "code" för att den skulle börja funka och jag har ingen aning om den. Efter några samtal fick jag tillslut koden och kunde lyssna på radio under min fyra timmars långa resa :D


Lördag 11/10 - 08: Var uppe tidigt för att jag hade öppningen på Wedins och var bara min andra gång så ville vara i tid för att inte behöva stressa. Dagen gick bra vilket var skönt. Otroligt vad många snygga tjejer som man hinner se under dagen...är bra när man är uttråkad och inte har mycket att göra mer än att hänga vid kassan och titta :P Sen har man den perfekte ursäkten för att titta, bara att säga: Hej, behöver du hjälp med något? :D Man ser många som man inte sett/träffat på länge så det är roligt. Tränade med David i ishallen, det nya upplägget, och det gick/kändes bra. Tror att det kan ge resultat ganska snart!!! Var på kvällen med mamma, Janne, bror och Isabella på Jörgen Mörnbäcks show i stan, den var rolig :) Fick även en funderare över hur underbart det skulle vara med att ha en partner som är självständig och har sitt men som man alltid kan komma/söka sig till då man vill eller behöver det....


Good night...


Upp på tå!!

Gjorde som igår och sov lite längre än tänkt men blev inte lika långt idag....blev tio minuter kortare:P hehe....tog det lugnt på förmiddagen och begav mig sedan till Wedins runt 13:00. Jobbade för första gången lite längre...jobbade till halv sex men det gick bra och var inga nya saker som inträffade. Åkte hem och fixade inför träningen och åt väldigt gott!! Mamma hade lagast köttfärslimpa som jag inte ätit på väldigt länge :P Gjorde lite gräddsås och hade ris och lingon till det....MMMM :D Träningen gick väl okej men jag känner att jag måste koncentrera mig mer och jobba ytterligare lite hårdare. Ska lägga om min träning nu framöver och köra mer kondition/uthållighet och hoppas att det ska ge resultat. Men bra i alla fall att jag vet om vad jag ska jobba med för att bli bättre...så hoppas att det kommer snart när man tänker på de sakerna! Ska nog se lite vänner och puzzla innan sängen får sitt med ;)

Good night...

Work...:(

Sov ut idag fast det inte var planerat....gick upp 11:30 och hade ställt klockan på 10:00 :D Tror också att min ena väckarklocka behöver bytas batteri på!! Blev i alla fall en sen natt som det ofta blir med vännerboxen samt mitt långa inlägg...hehe, ska försöka att bara ta med det viktigaste men hände så mycket i helgen samt att det var många dagar att skriva om.
Åkte till Wedins vid 13:00 för att börja det första av dagens två jobb...gick bra på båda och jag var tillbaka i Borås från Alvesta cirka 21:30. Kom att tänka på det idag att det blir ungefär nio timmars jobb i sträck utan rast, paus eller vila :O Hemma hade jag ett trevligt telefonsamtal i en timma med en underbar person...ser fram emot nästa vecka :P Tittade sedan på vännerboxen, puzzlade lite och planerade.....ska sova nu!

Good night...

En oförglömlig helg!!!!!!

Vill börja med att be om ursäkt för de stavfel som jag nu såg förekommer men hoppas och tror nog att ni har överseende med med :) Kan väl passa på också och be om ursäkt för att jag varit lite dålig på att skriva. Vet själv hur det är när det inte är något nytt i de bloggar man följer och läser, även om min kanske inte är lika intressant som de jag läser samt har några/så många läsare..hehe. Har i alla fall en helg i Stockholm att skylla på så idag blir det ett väldigt långt inlägg kan jag tänka mig....

Torsdag 2/10 - 08:
Ja, vad ska man säga om förmiddagen och eftermiddag....lite "same o same" är det som det brukar vara. Begav mig i alla fall till jobbet vid 14:00 ( började halv tre då jag gått in för en som var hemma med sjukt barn så hoppade in 2,5 tim ). Gick sedan vid 17:00 från Wedins för att direkt skynda mig till Posten och jobb 2. Men blev lite förvånad då jag inte skulle köra hempaket som jag brukar utan skulle åka till Alvesta med brev :O Detta skulle vi inte börja med förrän på måndag nästa vecka..men men. Detta innebär ungefär två timmars resa dit, fem minuter där för att sedan åka hem två timmar igen....allt för tre vagnar brev!! Fick hoppa över min träning och var hemma vid 22:00, åkte sedan hem åt, tittade på vänner och la mig :)


Fredag 3/10 - 08:
Var ledig idag vilket var väldigt skönt!! Gick upp ganska bra då jag hade lite saker att fixa med innan jag skulle hämta David för våran avresa mot Stockholm. Åkte till Wedins där jag köpte en resväska samt skor till min brorson Junior som han ska få i julklapp:D Resväskan jag köpte var en Samsonite , vinnaren av ett test ( http://www.testfakta.se/Article.aspx?a=14884 ), som Wedins hade 50% på så det blev ett väldigt bra köp:D Vet att det är ett dyrt märke men tänkte dels att det var ett erbjudande man knappt kunde säga nej till då den dels var till halva priset och hade vunnit ett test. Sen har den även TSA lås inbyggt vilket man är tvungen att ha i USA om man vill låsa sin väska vilket gör att jag slipper köpa TSA hänglås och ha nyckel till med mera samt att det ser bättre ut när det är "i ett" om man säger så. Sen har jag ju inte någon egen resväska än och med denna som verkar vara väldigt bra stor den sig nog många år så att jag kan ha den när man åker utomlands flera gånger i livet och inte behöver låna mammas som sedan står utan när de vill åka bort. Framför allt ifall jag är borta i USA ett år kan det ju vara bra!!
Efter detta köpet begav jag mig till ishallens gym för att köra mitt sista styrkepass för veckan så jag slapp tänka på det borta i Stockholm. Passet gick bra och blev en måltid på Max efteråt för att fira att helgen är kommen samt för att jag inte hade tid med något annat :P Åkte till David, var sen som vanligt då jag är tidsoptimist, och begav oss till Jönköping för att hämta upp Kristoffer och Albin (en klasskompis till Kristoffer). Upp till Stockholm stod jag för körandet och var bara nära att krocka två gånger...hehe..men har mina förklaringar!! Väl framme i Stockholm hälsade vi på Kristoffers mamma, hennes man samt deras dotter/kristoffers syster. De är super snälla och gulliga som låter oss få bo där ( tänkte på mig och David då ). Efter att kommit i fas där så begav vi oss till Jonas, en bra kompis till Kristoffer som också blivit en bra kompis till mig med :) Hade över lite folk och hade en lugn hemmafest med poker och TV. Tog taxi hem för att sova runt 03:00.

Lördag 4/10 - 08:
Denna dagen tog vi till att gå lite i stan innan vi åkte vidare till Globen och NHL premiären :D Med oss hade vi en annan av Kristoffers kompisar, Daniel, som även han nu kan räknas till mina kompisar. Ingen handlade något men vi tog oss några öl på en pub innan Daniel åkte vidare till sin tjej och vi åkte till Globen. Vi märkte när vi kom fram och in att det kunde vara bra att komma lite tidigare dagen efter för att hinna med några av de aktiviteter som de hade fixat. Dock tog jag upp en del av tiden då jag stod i kön för souvenier och fick tillslut min Pittsburgh tröja med Sidney Crosby´s namn på :D En replica var det så det är nästan en likadan tröja som de spelar med....dock kostade den 1300 kr :/ Men det var den värd då chansen inte kommer dyka upp så många fler gånger!! Var coolt att se alla dessa stjärnor, som jag senast såg på tv under Stanley cup finalen, i verkligheten. Dock från lite sämre platser...vi satt längst upp typ :( Men det hela slutade bra då Pittsburgh vann med 4-3 efter förlängning. Fick även se Mats Sundin på isen i början i en sermoni. Hem från matchen och sedan i sängen efter lite spel med David.

Söndag 5/10 - 08:
Denna dagen skulle Kristoffer och David ägna åt studier vilket gjorde att jag gick mellan dessa två och försökte lära mig/förstå mig på vad de höll på med:) Begav oss tidigare till Globen, men först parkerade vi bilen i Alvik så att vi snabbt kunde komma iväg för hemresan. I globen fördrav vi tiden fram till matchstart med att spela det nya NHl 09 vilket var bra men ändå nästan samma som att spela de övriga spelen som gjorts. På läktarna idag fanns Andreas Dackell, Börje Salming och Mario Lemieux!!! Efter att sett Mario på storbilden lyckades vi lista ut vart han satt i publiken och begav oss för att försöka få hans autograf. Detta var en chans man i alla fall var tvungen att ta och försöka få. Hämtade en penna i kassan och gick sedan bort för att vänta tills första perioden var slut. Verkade som att vi var de första som sett vart han satt då vi var först fram efter periodslutet och vakten inte riktigt var med på noterna. Jag hann ropa "Mario" tre gånger innan han vände sig om och gick fram för att skriva sin autograf på min nya tröja som jag köpte dagen innan. Tror nog allt att den är värd lite mer än 1300 kr nu !!!! :D tyvärr var pennan lite dålig men men...ska inte klaga, jag fick hans autograf!! Mario skulle jag personligen, och även av många andra, ranka som den andra bästa spelaren i NHL genom tiderna. Personen före honom är, "the one", Wayne Gretzky. Hehe...blir nog att rama in tröjan och hänga upp på rummet :) Men tillbaka till globen....efter att skrivit på min tröja så gick han direkt in vilket gjorde att Kristoffer, David eller någon annan inte fick någon autograf. Vi såg sedan i de andra pauserna samt under pågående spel folk som försökte gå fram men blev bort plockade. Så Kristoffer kom på en väldigt smart plan som var hans enda chans att få en egen autograf. Han skulle skriva en lapp och lägga vid Marios stol för att sedan hämta den igen efter matchen. Detta gjorde han och vi kunde sedan se när tredje perioden börjat hur Marios fru ( antar vi det var) tar upp lappen, läser den och ger den till Mario som också läser den samt visar den för sin kompis som sitter bredvid.......och skriver sin autograf!!! Lägger sedan tillbaka lappen och tittar på matchen....den hämtade vi sedan efter matchen. Tyvärr förlorade Pittsburgh denna match som ändå var bättre än dagens innan. Vi hade även bättre platser...bara fem rader från plexit :D
Snabbt ut från globen för att så snabbt som möjligt komma till bilen och börja resan hem. Även här körde jag men utan några större incidenter. Släppte av Kristoffer i Jönköping och David hemma för att sedan åka hem och lägga mig vid 04:30.

Måndag 6/10 - 08:
Blev inte mycket sömn då jag började jobba vid 13:00 på Wedins. Dagen gick bra och begav mig till posten efter jag slutat för att sedan åka till Alvesta. Var hemma runt 22:00 igen...gick bättre att hitta direkt denna gången men hamnade bakom långsamma fordon på vägen hem :( Tittade på vännerboxen väl hemma innan jag gick och la mig:D

Tisdag 7/10 - 08:
Sov ut idag då jag bara hade träning på kvällen! Gick hela dagen med min "fröken är bäst" tröja och myste :P Fixat med lite saker jag inte haft tid till innan och kollade upp min ansökan till USA med. Åkte till träningen men hann inte köra styrka då någon hade haft ut hela min utrustning och jag fick fixa den istället :( Passet gick bra men man kände att det var någon dag sedan jag träna senast!! Åkte hem och har nästan suttit här och skrivit hela tiden, åt lite innan också bara. Får se om det blir vänner eller ej...

Good night...


Back :)

Ja, då är jag åter tillbaka för att återge mina senaste dagar. Tänkt att skriva de senaste dagarna men när jag kommit hem har det blivit att jag gjort annat och sedan inte orkat..hehe. Men nu tar jag tag i det och gör de andra sakerna efter jag skrivit.

Vi börjar med söndagen, vilket var den dagen vi senast hade på tur. Jag gjorde det som jag/man brukar göra på morgonen och hade sedan jobb i sex timmar framför mig :/ Jobbade från halv ett till halv sju på posten. Gick bättre denna gången än de tidigare och jag slutade ungefär 30 min tidigare än tänkt :) Nu behöver jag inte köra den turen på tre veckor heller...me like!! Efter jobbet åkte jag till pappa för att umgås med honom under kvällen och ge honom hans födelsedagspresent. Denna blev iform av middag samt bio med mig som jag bjöd på :) Vi åkte till restaurang Viking på tullen som vi alltid åt på innan när pappa både där, gör vi ibland än, och tittade på Elfsborgs matchen samt tog oss en varsin pizza. Maten och drickan var god men tyvärr inte matchen....förlust för Elfsborg och nu tror jag att guldet är Kalmars. Sedan var det dax att åka ner till bion för att se den nya filmen med Al Pacino och Robert de Niro, Righteous kill, den var bra. Sedan hem för att sova då jag hade en ny utmaning dagen efter.....

Måndag: Började min första dag samt vecka på mitt fyra veckorsschema på Wedins med att ha min första egna öppning!! Var nervös och lite osäker på hur det skulle gå så jag var där redan 08:45 fast jag egentligen började 09:30. Men allt gick bra och som det skulle även om det var bra att jag kom tidigt då man i början inte är speciellt snabb plus att man hela tiden dubbel kollat allt. När man väl jobbat ett tag tar allt mycket mindre tid och går på rutin :) Jobbade fram till 17:00 och var oehört glad efteråt över att dagen hade gått så bra och att jag hade klarat det galant!! Unnade mig därför en måltid på Max innan jag åkte vidare till min träning. Där körde jag ett styrkepass innan ispasset och allt gick väl som det skulle. Åkte hem, åkt, tittade på vänneravsnitt och sedan somnade:)

Tisdag: Lite sovmorgon då jag idag började på Wedins först klockan 13:00. Softade som vanligt på förmiddagen och väl på jobbet var det inget speciellt som hände. Dessa tider när jag jobbar är jag mest ett understöd för den som redan är på jobbet så blir mest för mig att hjälpa till med det som den andre redan börjat med eller liknande så det är skönt att sedan bara kunna gå igen:) Men man lär sig mer och mer varje dag samt ser nya situationer och hur man ska göra i dem så blir bättre och bättre samt lättare!! Gick fem minuter tidigare för att inte komma så sent till min föreläsning på högskolan som började klockan 17:00, samma tid som jag egentligen slutar på Wedins. Föreläsningen var bra och gick okej, skön och roligt föreläsare vi har men tyvärr inte mycket struktur men det spelar nästan ingen roll för det är roligt och intressant att lyssna på :D Hem igen som vanligt och äta, titta på vänneravsnitt och sova..hehe :P

Onsdag: Hade tänkt att styrketräna innan jobbet på wedins idag men blev en sen natt, som vanligt, natten innan så sov ut lite istället :D Var på wedins mellan ett och fem, och allt gick bra och fint. Är inte så mycket att göra i knalleland på veckodagarna vilket är skönt!! Sen var det dock för första gången dax att åka från ett jobb till det andra på direkten. Slutar 17:00 på Wedins och börjar 17:00 på Posten :O Fick byta om till postenkläderna vid bilen på parkeringen på posten ute i regnet...men men. Dock är det så skön stämmning samt personal på posten att de inte ens la märke till eller påpeka att jag var lite sen utan jag körde på som vanligt!! Det gick bra även på posten och åkte sedan vidare till ishalen för att göra lite styrka. Passet gick faktiskt bättre och lättare än vad jag trott vilket kändes väldigt bra efter en lång dag. Åkte sedan hem, åt och fixade med några små saker....satte mig och skrev i bloggen och ska sen se nya vänneravsnitt :D

Good night...

RSS 2.0