Done: 200 Left:165

Drar igång helgen med en låt som är populär på dansgolven här i staterna just nu.


Förra veckan så hände det väl inte så mycket speciellt. Veckan var tillbaka som vanligt med de vanliga rutinerna, gymmet fem dagar i veckan :) På lördagen fyllde den yngsta pojken, Matthew, tio år. Detta firade vi lite lätt och han fick några presenter. Spelade tennis med värdmamman och åkte sedan in till Manhattan för att gå ut med två killkompisar. 
Kvällen blev grym!!! Åkte limmo för första gången, träffade två killar från Texas som var på semester här och gick till sängs först runt 1100 på söndagen :P
Men jag sov inte mycket då jag skulle in till city igen och träffa min kusin som var i NYC för lite modelljobb...vi softade, snackade och tog igen lite tid samt gick runt i Central Park.

Den yngsta ville inte gå till "Camp" denna veckan heller så varit hemma med honom på dagarna. Den äldsta pojken åkte iväg till morföräldrarna så var ju inte jätte jobbigt så sätt...men långa dagar ändå :P
Vi gick till poolen några dagarm inte lika många som förra veckan han var hemma, och sett tre biofilmer. 
Har blivit Transformers 2(som jag redan sett men såg den på IMAX vilket jag inte gjort innan så var värd det), G-force och Ice age 3. 
Annars har jag börjat titta mer intensivt på polishögskolan och hur jag ska prioritera mina städer. Hade Sthlm, Växjö oxh Umeå först efter att gjort en utvärdering tidigare men har kommit lite nya tankar som verkar vända helt på den listan..hehe
Inte blivit någon gym för mig denna veckan då jag inte gillar att stressa på gymmet vilket jag måste göra när föräldrarna kommer hem för att hinna med hela mitt pass.
Börjat titta lite på That 70's show igen, fått ett vykort från mamma och Janne som var på Cypern..Tackar. 

Och ja....har 165 dagar kvar nu. 200 avklarade...räknar inte med de sista dagarna som jag tänker resa men vet inte hur länge det blir ändå så kan inte räkna utifrån det.

Slutar nu innan ni somnar så ni kan stänga av datorn när ni är klara ;) Good night...

IKEA :D

Med tanke på omständigheterna är det ju lägligt att ha en låt med Michael Jackson...även om man kunde önskat att det hade varit för en positiv anledning!!
En otrolig man med fin röst, stort hjärta och stor omtanke. Vad det gäller mig tror jag inget av det han anklagades för är/var sant och har för mig att han även friades från alla anklagelser tillslut.
Det bästa sättet vi kan hedra honom och hans liv på är att försöka uppfylla, vad jag tror var hans största och viktigaste budskap, som jag förmedlar med denna låt av honom.



Ja denna veckan har det mest handlat om att försöka komma tillbaka till vardagen och rutinerna som man har under veckan efter att familjen åkte hem i måndags. Detta har inte helt lyckats då den yngsta pojken inte ville gå till "camp" som han var tänkt att göra.
Detta har gjort att jag har fått "jobba" hela dagarna denna veckan och vara med honom. Vi har mest varit vid poolen, som vi varit vid varje dag denna veckan, och simmat med mera. Så har varit en lång och jobbig vecka....började lätt med att komma igång med gymmandet med och hade tre gympass denna veckan.
Annars så fyllde värdpappan år på torsdagen och jag fick följa med på en Metsmatch som var hans födelsedagspresent.
I helgen var jag på Ikea :) Pratade om det i början när jag hade kommit hit men haft mycket annat att se och göra som kommit i vägen. Var skönt att se svenska namn och känna sig lite hemma, äta "svensk" mat :D På lördagskvällen tog min kompis mig till två coola barer samt ett känt matställe där jag prövade Pastami med ost och senap....var väl okej men inget jag tar nästa gång :P
Idag var jag med au pairen som ska följa med mig till California, som är om bara sex veckor, och fortsatte våran planering och bokade flyget dit och hem :P

Good night...














Halvtid :D

LYSSNA!!!!!


Ja, då var två veckor med "familjen" här över. Vi har haft väldigt trevligt och det har gett mig nya krafter till att klara av min andra halva av mitt år här i USA. JA.....det är faktiskt halvtid vad det gäller min visstelse i USA :)

Några av de saker vi gjort är: MOMA, Centralpark, DC, bio, mysiga och goda middagar, Frihetsgudinnan, Ellis Island, Federal Reserv Bank, ballet, Madame Tussauds, Empire State Building, Brooklynbridge, middag med värdfamiljen, 4 juli firande med Macy´s fyrverkeri, Downtown och Wall St....









RSS 2.0