"Are you his brother or what?"

Är redan slutet av veckan och helgen ligger inför våra fötter så tänkte höja tempot lite :P Håll till goda...



Vad bjöd tisdagen på? Hmm...jag jobbade, som vanligt och gick på gymmet igen efter över en veckas uppehåll pga pojkarnas lov. Skönt men jobbigt att komma igång igen...köpte dock ett storpack med proteindrinkar som jag ska ha ett tag framöver. 30g protein, smakar bra och verkar vara det med :)
På kvällen när jag var med den yngsta av pojkarna på fotboll så frågade en av hans lagkompis ifall jag var Matts bror eller något...hehe. När jag förklarade för honom avslutade han med, "So you are his babysitter!", hehe.

Onsdagen började som vilken annan dag som helst. Jobb och gym för att sedan jobba igen. Dock blev jag dålig mot kvällen och fick feber, min egna diagnos. Detta gjorde att jag inte kunde åka och spela hockey :/ Två veckor utan det nu...fick vila upp mig istället. Men skönt det med och extra mycket om man verkligen behöver det så vad ska man göra??
Titta på That 70s show som är lika roligt som vanligt..skönt att ha kommit igång med det nu igen med, sin enga lilla mys stund i sängen :D

Idag så var jag trött och fortfarande hänging från dagen innan så la mig för en timma efter att jag hade jobbat mina två timmar på morgonen. Sedan var det dax att fixa med lite saker och i rummet samt att ha lektion. Kände mig dock bättre ju längre dagen gick och är väl okej nu antar jag :P Vi tittade på Seinfeld och Simpsons på lektionen vilka är två av mina favorit serier...så det var en väldigt bra lektion!!
Sen var det jobb igen och nu ikväll så har jag inte gjort mycket. Blir sängen efter att bloggen är uppdaterad.

Good night...

Ska bli stark ;)

Här kommer lite andra saker som jag har köpt på mig så långt...

Tunn skön tröja..

Snygg vit t-shirt

En färgglad shorta..

en tunnare, grå mössa :P

Lite varmare skor :)

Gråa, lite

Min gymväska :P

Webster Hall äger!!

Får inte glömma att man är svensk så bjuder på lite svensk musik för att påminna alla om det ;)


Jag var ledig denna helgen men den yngsta hade en finalmatch att spela i sin hockey så jag åkte med familjen och tittade på den under eftermiddagen. De spelade bra, hämtade upp ett tungt underläge, men förlorade tillslut med 4-5 :/
 På kvällen begav jag mig in till Manhattan för att möta upp au pairer som jag träffade på au pair skolan som jag inte sett sen dess för att festa. Vi gick till Webster Hall och det var väldigt bra...lika bra som intrycket man får när man hör om det men varit lite orolig då jag mest hört folk som sagt att de inte gillat det. Men det gör jag :D Festade till 04:30 och tog sedan 05:35 tåget hem för att sova..hehe :P

På söndagen sov jag till 13:30 ungefär och pratade sedan med en au pair och bestämmde mig för att följa med henne och en till in till Manhattan denna dagen också :) Vi åt på en enkel restaurang på Time Square som var ganska bra...och sedan gick vi på bio som låg brevid. Blev Benjamin Button, en av de bästa filmer jag någonsin sett!!! Har ni inte sett den så gör det, allt är fint och bra med filmen....HELA TIDEN!!! Prövade även nytt godis..hehe. Är roligt och för det mesta gott, roligt att pröva nytt hela tiden så att man får mer erfarenheter och vet sen efter ett tag vad man ska ta så man inte går miste om något väldigt gott :D

Upp 06:45 idag igen på morgonen för att på börja en ny "riktigt" arbetsvecka. Dagen har gått bra och fort...hade klass under dagen, vi tittar på komediserier nu så kommer bli roliga lektioner nu i slutet :D Ringde även till Frida och pratade..alltid lika trevligt och roligt..hehe!! Har även lyckats sammla på mig en del saker som jag har att fixa med, dels vad det gäller rummet och allmänt. Men roligt att ha saker att pyssla med då och då...
Nu ikväll har jag tagit det lugnt, fixat bloggen igen som jag hoppas ni märker ;) Är lite sen men ska ta och titta på That 70s show igen..inte blivit på en hel vecka nu så ska bli skoj.

Good night...

Matchen

Grymt!!

Får man när man kan beställa i baren :P

:)



GRYM FILM!!!

Var ganska gott...

Lincoln Center :D

Vet att det är helg och att jag borde ha en "discolåt" men sammanträffandet med vad jag har gjort dessa dagar och att det finns en låt till detta gör att ni får vänta lite till på en nya "discolåt"!


Onsdagen blev en lugn dag! Jobbade på dagen och på kvällen åkte jag till en au pair och tittade på film. Såg Kingdom of heaven, vilket var en film jag lånat från biblioteket då jag trodde att jag inte sett den. Men jag märkte efter en stund att jag hade sett den...hehe, i alla fall så är det en bra film.


Igår (torsdag) var en mina bästa arbetsdagar....inte för att de andra är så mycket sämte men ändå:P Jag gick med barnen, samt några vänner till dem på bio :) Vi såg Rosa pantern 2 vilket var en väldigt bra och rolig film!! Vi gick till den lokala biosalongen vilket var en mysig och fin en. Ville gå dit någon gång och se film, skönt att ha det gjort men blir nog någon mer där skulle jag tro. Men det höll på att bli Mall cop som jag redan sett men hade tur att de ändrade sig så att jag fick se Rosa pantern gratis så kan jag fokusera mig på andra filmer framöver. Annars så var vi på "lekplatsen" och spelade lite basket och spelade spel hemma (de sitter med sina tv-spel med mera) och det var inget bråk :D
På kvällen blev det film igen med samma person som dagen innan och det blev en rysare som vi hyrde. Var inte så bra men roligt med variation på filmerna man ser dock.

Idag så sov vi alla tre (jag och barnen) ganska länge :P De har varit uppe på nätterna efter att föräldrarna somnat och spelat på sina spel så de är trötta på morgonen vilket inte är något jag är ledsen över....får jag sova lite längre med :D Sen gjorde vi liknande saker som de övriga dagarna denna veckan, med ett undantag. Vi tog oss in till NYC för att möta upp värdmamman och ta oss till Lincoln Center. Där tittade vi på "The american symphony orchestra" och operorna "Volo di Notte" samt "Il prigioniero"...tyckte att den sistnämda var bättre. Familjen gick efter första då dels barnen inte gillar sådant så mycket och att de redan varit på sådant tidigare.
Tog mig sedan hem och har nu fixat med bloggen och gjort iordning lite i rummet. Ska lägga mig när jag är klar här!!

Good night...

Biografen :)

Lincoln Center

Lincoln Center

Lincoln Center

Lincoln Center

Lincoln Center

En unik upplevelse!!


NBA :)

En av de bästa låtarna någonsin gjorda?........


Jag var ledig även på måndagen då det var President´s day i USA och min värdmamma var ledig från sitt jobb så hon var med barnen. Jag tog mig tid på för och eftermiddagen till att gå på gymmet samt min klass. Körde "spinning" denna gången på gymmet då jag antagligen inte kommer ha tid för gymmet mer denna vecka eftersom barnen har lov och då jobbar jag nästan hela dagarna.
På kvällen åkte jag in med en au pair vän och tittade på Monday Night Magic....var en rolig och fräck show. En av de som uppträdde var Dr. David, " The great throwdini", Adamovich som har 21 världsrekord i knivkastning!! Köpte också lite presenter...blev något till en där hemma och sedan "tummumi" till mina värdbarn som de sak få som tack för vad jag fick av dem :) Köpte också lite saker från showen som minne och så....

Idag så har jag varit med barnen hela dagen och gjort lite av varje. Sen på kvällen kom värdmamman hem tidigare så att jag kunde åka in till NYC och MSG (Madison Square Garden) för att titta på New York Knicks som mötte San Antonio Spurs i NBA basket. Var riktigt stort, coolt, roligt och häftig känsla att vara där :D NYK vann tillslut på övertid med 112 - 107 vilket gjorde kvällen ännu bättre...vi som tittade var en grupp på ca 50 personer, de flesta au pairer. På banan fanns Tim Duncan, en väldigt väldigt bra spelare och på läktaren satt Eva Longoria samt Whoopi Goldberg....lite fräckt :P
Nu efter jag kommit hem så har jag fixat som vanligt lite i rummet och med saker samt bloggen. Kände att det var bäst så då det skulle kunna bli för många bilder ifall jag inte gjorde dessa dagarna nu idag.

Good night...

Monday Night Magic

The great throwdini

Monday Night Magic

MSG :D

Matchen

En som friade till sin tjej i publiken:D

Coolt :P

Happy Valentine <3

Vet inte mycket om rapp men vet att 2pac och Changes är bra!!



Körde sista passet för veckan på gymmet, gick bra, samt tittade på filmen Sweeney Todd med Johnny Depp. Den var bra för att vara en musikal. Vädret var väldigt fint och skönt :D På kvällen åkte jag till en annan au pair och slappade framför tv:n och spelade lite Wii med.

Hehe...jag vaknade 07:35 och flög ur sängen och trodde att jag hade försovit mig. Tog mig en minut innan jag kom på att det var lördag och att klockan inte ringt för att jag började först klockan 11:00. Alla hjärtans dag och jag jobbade i fyra timmar och gjorde inget speciellt. Fick lite godis av familjen och några kort. Värdmamman tjatade på pojkarna ifall de vill göra olika saker fast den yngsta redan haft en match på morgonen och den äldsta skulle ha match senare på dagen. De sa till henne att sluta tjata...den tiden de är lediga vill de bara ta det lugnt och slappa, vet hur de känner. Sen hjälpte jag även värdmamman med att överföra bilder till datorn samt bränna de till en cd. Skönt att göra lite annat för henne än att jobba och hjälpa till....bygga lite starkare band. 
På kvällen blev det utgång som var väldigt bra och trevligt. Började med att vi åkte till en au pair och "förfestade" lite och snacka. Sen åkte vi in till NYC där vi under resansgång snackade med collegetjejer som vi fick nummer av, så får se till att höra av sig framöver till dem. 
Vi tog oss sedan till en tjej i SOHO som det visade sig kommer från Dalstorp och känner min hockeykompis Per :D Hehe...världen är bra liten ibland!! Dock när vi kom dit så var det dax att dra sig till klubben vi skulle vara på, Aspen, som var bra och fint. Bra musik som gjorde att kvällen blev väldigt lyckad....gick till Mcd innan jag tog 05:35 tåget hem. 

Idag, lite ironiskt, vaknade jag 13:15 och blev sen, väldigt sen till mitt LCC möte som började vid 11:00 :P Tänkte på mötet tidigare på lördagen men glömde ställa klockan när jag kom hem på söndag morgonen!! I alla fall åkte jag ner dit för att se ifall några var kvar och det var två som åkte skridskor kvar. Snackade lite med dem innan jag ringde och mailade min LCC för att förklara. Hon sa att det var lugnt då jag hörde av mig samt åkte ner efter hon åkt. Skönt det...man gör väl inget  speciellt viktigt så men man får bara missa två möten under året och inte roligt att redan ha missat en efter bara två gånger..hehe.
Jag åt sedan middag med två på ett ställe i Larchmont...var sådär. Får se ifall jag går dit igen då det var ganska dyrt..ska i alla fall ta annat än denna gången i så fall. Sen åkte jag vidare med en av au pairena och såg filmen Notorius i New Rochelle. Var en väldigt bra film!! Hem igen och tittade runt, slappade och fixa med bloggen :) Ska lägga mig nu...

Good night...

Fint

Min andra proteindrink. 20g protein...smakade dock lite konstigt.

Sött :P

Ja...

Good!!

Vår redan??

Bjuder på en fin och lugn låt...skön att bara blunda och sjunga med till :)


Det är väldigt bra väder här nu...runt 15 grader :) Dock tror jag väl att det kommer komma in en kallfront igen så är ju lite surt då man blir "lurad" om man säger så. Bättre att ha allt kallt på en gång och när det blir varmare så går det inte tillbaka så man får det gjort :P
Annars gjorde jag inget speciellt...jobba, träna och tittade på That 70s show...så bra!! :D

Onsdagen bjöd på samma fina väder :) Var på gymmet igen och börjar redan märka skillnad på bara två veckor eller vad det nu är. Men går fortare och lättare i början dock :/ Funderar även på att bli ännu seriösare med att köpa någon form av proteindrink eller liknande. Inte hittat i någon butik än men de har på gymmet, dock med allt säkerhet till dyrare pris, men kommer nog att pröva lite olika av dem för att se vilken jag tycker mest om och sedan ifall man hittar dem så vet man vilken man ska köpa massor av :D Den jag prövade var god i alla fall, innehåller 40g protein så tog bara halva och sparade till hockeyn på kvällen då 20g protein är helt okej. Men smakade som saft så undrar vilken sort protein det är i den...får titta upp det!
På kvällen var det hockey igen och det gick bra...gjorde ett snyggt mål :P Känner att kroppen blir bättre och bättre men seg i bena då jag körde ben på gymmet :/

Idag har det varit blåsigt men ändå inte allt för kallt :) Verkar som det några framöver i alla fall inte ska vara minusgrader....hoppas på det och att det bara blir varmare framöver :) Mina värdföräldrar är lite lustiga...det var dem som ville att jag skulle komma igång med skolan direkt och nu när jag vill göra så att jag är klar med allt till slutet av april så är de oroliga för att jag ska bli uttråkad i slutet av året och åka hem. Jag vill ha det gjort då jag vet att jag måste göra det någon gång ändå och nu vet jag att jag har tid så att man inte framöver, när man inte vet vad som händer eller hur det ser ut, måste anpassa sig för att inte missa skola.
Hade annars lektion idag igen och det är väldigt slappt..hehe :) Jobbade lite till och nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och fixat bloggen. Ska titta på That 70s show innan jag somnar med. Har varit lite krasslig idag, beror nog på att värdpappa var dålig i helgen som var och nu har jag fått det lite...men kroppen jobbar emot bra så jag nyser mycket, tror det inte ska vara någon fara!!

Good night...

Proteindrink :P

Ingång till gymmet..

Omklädningsrummet

Fint..

Bastu :)

Dusch..

Gymmet!!

"He´s a good au pair" :D

Idag då det är början på en ny vecka så börjar vi lite lugnt med en lugn låt från en bra grupp :)



Då ska vi se, tillbaka ända till fredag :P
Vad jag kommer ihåg så tränade jag som vanligt på dagen och denna dagen blev lite annorlunda så jag för första gången jobbade till 23:00 då barnen inte hade några aktiviteter under dagen vill föräldrarna för en gångskull gå ut en kortis. Men innebar inget extra jobbigt för min del eller något så var helt okej.

På lördagen så fick jag en sovmorgon eftersom jag jobbade längre på kvällen innan, samt jobbade bara tre timmar, mellan 12 och 3 :) Efter jag hade slutat så valde jag att stanna med familjen och titta på när den äldsta spelade sin, för säsongen, första fotbollsmatch. Detta då han hade frågat mig på torsdagen vad jag skulle göra på lördagkväll och ifall jag ville komma om titta. Eftersom han frågade mig så tänkte jag att det kunde vara bra att gå då han verkade vilja det och visa att jag bryr mig om dem och bygga vidare på våran relation.  Och som du kan läsa av rubriken så gick det bra och som jag hade tänkt mig :D Citatet är från den äldsta pojken när han pratade med värdmamman. Han spelade bra, gjorde mål och de vann matchen.
Efter detta var det dock dax för mig att göra iordning mig för att gå ut i manhattan. Hehe...hade tänkt att ta några öl innan jag åkte in men hann inte så tog med mig några samt att jag hade några till en annan som ville ha. Dock missade jag tåget med ca 15 sekunder så fick vänta en hel timma på tåget vilket gjorde att de planer jag hade om att åka vidare och förfesta hos en sprack med. Där stod jag med åtta öl :O Drack några medan jag väntade och fick vänta och dricka någon till på Grand Central Terminal då de ville stanna ytterligare och inte kom direkt :/ Gick efter ett tag och träffade en annan med kompisar som jag inte sett sen Au pair skolan så det var roligt ändå. Sen mötte jag upp med de jag skulle vara med men kvällen blev inte alls som vi tänkt men bra och händelserik ändå!!
Det börja med att vi skulle ta oss till ett ställe och de ville inte gå så blev cykeltaxi genom NYC gator..hehe, var roligt och han som cyklade med :) Väl framme så ville de åka vidare direkt så vi tåg en gultaxi och åkte...första gången jag pröva det. Var väl inte så speciellt men ändå roligt att ha gjort det. När vi för andra gången var "framme" så var vi fel och de hittade inte stället vi skulle till...gick runt och slutade med att vi avbröt allt och drog till McD för att slippa vänta ute då tågen inte började gå förrän 0530 igen och Grand Central Terminal är stängt mellan 0200 och 0530. Innan det hade jag för första gången blivit erbjuden att köpa kokain, gräs och någon annan drog samt blivit stoppad av polisen på Time Square..hehe. Tydligen så är det okej att bära öl i påse, dricka om du har påse runt det men inte göra reklam för vad du dricker ifall det är alkohol. Så poliserna tog min öl, som ändå nästan var slut, och frågade efter leg samt vart jag kom ifrån. Tror att om jag inte varit från utlandet att jag hade fått böter eller något. Jag hittade även en tavla på gatan när vi gick runt som jag tog med mig hem och ska ha som minne från NYC gator..hehe. Var i alla fall skönt att åka hem och sova sen på söndag morgon.

På söndagen kunde jag inte sova allt för länge och många timmar då jag skulle in och se en till off-broadway show :) Allt gick bra dit och showen var bra och rolig samt lite annorlunda. Sen åkte jag hem igen för att gå på bio med en au pair, vi såg "Paul Blart - Mall cop"...den var roligt :D

Idag så har jag jobbat, haft lektion, jobbat och nu fixar med bloggen och ska se första avsnittet av That 70s show i sängen innan jag somnar :) Hehe...en roligt sak med min skola. Eftersom jag kommer att missa två lektioner nästa vecka då pojkarna har springbreak  så måste man göra ett arbete på minst två sidor för varje lektion man missar. För mig blir det alltså två arbeten men jag har alltid sparat alla arbeten som jag gjort genom mina år i skolan så  jag hittade två arbeten på engelska som jag gjorde om och skrev ut. Gav det ena idag och ska ge det andra på torsdag..hoppas det funkar..hehe.

Good night...

Vad tror ni det ska vara?

Fint...finns mycket sådant överallt i NYC

Blue man group

Efter showen med en av artisterna :D

Blue man group

hehe..han är så rolig:D

That 70s show :)

Fått en önskan om att spela en låt, och som jag skrev när jag började med mina musik inlägg så kan man göra detta!! Denna artisten hade kommit med någon gång med mer än en låt men får vara med redan nu på grund av önskningen...


Ja, vad ska jag säga om tisdagen? Var inne i den lokala sportaffären som är tvungen att slå igen på grund av ekonomin i landet. De hade allt till halva priset så köpte ett par "hockeybyxor" som satt jätte bra och kommer att vara väldigt användbara framöver :) Pratade även med mamma, var någon vecka sedan så dax för det igen. ( hehe, jag tror det var i tisdags va?! ) Körde även min första seriösa vecka på gymmet men blir lite lättare vikter i början innan man hittar rätt nivå igen. På kvällen begav vi oss till Target, ett stort köpcentrum som har det mesta och till bra priser. Första gången för mig men lär inte varit den sista..hehe, verkar som en bra affär. Jag köpte ett par sporthörlurar som jag kan ha när jag springer på gymmet samt ute. Skönt med dessa som sitter bättre än mina andra samt verkar ha bättre ljud.

Igår. onsdag, var det gymmet igen på dagen. Hann inte med att göra så mycket mer än att ta det lite lugnt hemma. Denna kvällen blev det åter igen hockeyträning efter en veckas uppehåll. Detta för att jag inte haft någon klubba och kunde inte med att fråga ifall jag kunde låna en, en tredje gång :P I alla fall så gick det bättre än tidigare gånger och jag gjorde även mitt första mål :D Men det blev en spricka i min nya klubba så måste tejpa den med silvertejp eller något..hehe. Jag avslutade även filmen Babel som jag tyckte var bra och underhållande.

Idag har jag åter haft lektion...går smidigt och lätt vilket är skönt :) Jag var åter i sportaffären som snart inte har några saker kvar. Passade i alla fall på att köpa en t-shirt samt shorts till mig som jag kan ha när jag tränar eller bara vanligt när jag vill slappa eller det är varmt på sommaren :D Blev även ett blad som jag kan sätta på min Eastonklubba ifall det skulle behövas, en souvenir baseball med NY Yankees logga på samt en present till någon där hemma :P
Var på min bank och tog ut $ 400 då de i vissa affärer inte tar svenska kort....var bara en avgift på $2.50 vilket inte är mycket. Så det var skönt...varit lite orolig för att det skulle vara dyrare samt ifall det ens skulle funka. Tog samtidigt en titt på min internetbank och det är roligt när man ser på historiken, "Alingsås...." och "Time square..."!
Var även på ett stort matställe som även säljer lite andra saker till bra priser ifall man är medlem där. Jag hittade en tv-box, That 70s show som är väldigt bra, till ett pris av bara ca 900 kr. Har räknat på det att ifall jag ser 4 avsnitt i veckan, vilket jag har tänkt göra innan jag lägger mig på veckorna och inte kommer ha tid till mer, så är jag klar med boxen ungefär tills jag åker hem. Sen köpte jag Corona Extra öl till mig själv, för $ 27 fick jag 24 flaskor. Är ett bra pris och bra att ha ifall man vill ta någon innan man går ut för att festa i NYC då det är dyrt, som vanligt i sverige med att köpa på stället.
Nu ikväll har jag tagit det lugnt och fixat med bloggen...blir att lägga sig direkt för en ny dag imorgon.

Good night...

Target

Sporthörlurar

Sönder :(

Yankees

Blad..

Snygga och sköna!

Nice

Ha i hyllan sen :P

Stort och folk i kö tills det öppnar..

Sweet...

Min nya bästa vän ;)

Yes, I´m...

Blev lite förvånad när jag gick igenom vilka låtar jag haft med på bloggen,och att Elton John inte varit med än. Så för att ändra på det direkt bjuder jag på en av hans många fina låtar. :D

 

På söndagen sov jag lite längre men var ändå att gå upp för att bege mig in till Manhattan igen :p På dagens schema stod det en Off-broadway show samt Super Bowl kväll på svenska kyrkan. Showen vi gick på var Altar Boyz och var väldigt bra och roligt...delar första platsen med Stomp. Efter det gick vi vidare till svenska kyrkan, som vi hittade tillslut efter en stunds letande:) Där hade ett gäng svenska ungdomar mötts upp för att titta på Super Bowl. Vi beställde pizza och hade lite godis/snack som vi kunde äta av. Blev lite svenskt godis vilket var ett tag sedan nu så det var väldigt gått :D Matchen var bra och man förstår att det är höjd punkten i hela USA!! Steelers vann vilket var de laget jag hejade på i finalen så har inget att klaga på.

Idag har det blivit en lugn dag. Var hemma under förmiddagen och fixade lite saker hemma samt hade min lektion. Jobbade på eftermiddagen igen och nu på kvällen har jag bara tagit en promenad samt skrivit på bloggen. Ska titta en stund på en film innan jag lägger mig. Hehe...skönt med ett inlägg då det inte finns allt för mycket att skriva och säkert skönt för er med att inte jämt ha massa att läsa:P

Hehe..kom på lite senare att jag glömde nämna två ganska viktiga saker faktiskt!! Det första är att jag måndagen den 2 februari har varit en månad i USA :P Tiden har gått väldigt fort men har varit mycket nytt i början så är nog till stor del på grund av det.
Den andra saken har med min rubrik, Yes, I´m" att göra. Och det syftar på att jag av barnen har blivit utnämd till den au pair de haft som lagar godast mat...samt av både barnen och föräldrarna till den bästa bilföraren de haft :D Jippi...så alla dagar framför spisen hemma med lagandet av olika fyrarätters måltider har gett resultat ;) Så det var nog allt nu...hörs snart igen.

Good night...

Parkering..hehe

Altar Boyz

Altar Boyz

Altar Boyz

:D 

Super Bowl och pizza!

"OFF"-broadway but "ON" track :P

Helg som det är och vilket jag inte tror någon har missat så blir det en klassisk discolåt som till och med får de som deckat att vakna och dansa :D



Ja, åter en skoldag då det var torsdag. Fixade även ett parkeringstillstånd samt mitt ID-kort inne på säkerhetsavdelsningen. Var en lugn dag då vi bara tittade vidare på filmen vi påbörjat...Babyboom heter den och verkar bra och intressant. Under dagen då jag var hemma med en av pojkarna kom Don, en som bodde i huset för 50 år sedan, och hälsade på för att se hur det har förändrats. Snacka om nostalgi...vissa saker var nytt men det mesta var samma eller liknande i alla fall. Kvällen blev lugn med lite fixande som vanligt.

Jag tränade min andra gång för vecka på fredagsförmiddagen efter jag släppt av pojkarna. Skönt och nästa vecka ska jag öka till tre styrkedagar samt hockeyn på onsdagskvällar....här kommer jag Beach 09 :D Jag gick igenom lite låtar på min dator som jag laddade ner i sommras...kommer väl kunna ta mig tid då och då och göra klart det en gång för alla nu. Efter avslutad arbetsdag så började min första hel fria helg :) Detta firade jag/vi med att gå till The World Bar som ligger i samma byggnad som The Trump World Tower, http://www.hospitalityholdings.com/, :P


Det blev inte för mycket sömn på min första lediga lördag då jag kom hem runt 03:00 och var tvungen att åka in till Manhattan ganska tdidigt igen för att vara i tid till Off-broadway showen vi skulle se. Först begav vi oss för att se Stomp som var helt otroligt, för er som har vägarna förbi NYC den närmsta tiden så rekommenderar jag er att gå och se Stomp!! Innan detta hade vi även hunnit med att få en gratis fika på ett café i närheten då de glömde ta betalt..hehe. Sen åt vi snabbt innan vi gick vidare för att se Forbidden broadway goes to rehab, Även den en mycket bra och rolig show men då vi inte förstod alla skämt eller vissa personer de gjorde parodi på kan vi inte ge den högsta betyg.

Dessa två teatrar låg ju inte precis jämte varandra så ni kan ju förstå att avstånden vi gick inte var de kortaste då NYC är otroligt stort och gatorna samt avenyerna är inte av samma läng som gatorna hemma i Sverige inte. Men bara bra motion..samt att man kan ynna sig lite extra gott på helgen när man är inne i NYC :P

Kom hem ganska sent idag och hade lite saker att göra iordning så bloggen blir det sista jag gör innan sängen kallar för mig idag.


Good night...


Stomp

Stomp

hehe...de är helt galna vad det gäller trafiken i NYC!!

Forbidden broadway..

Forbidden broadway..

FDNY


RSS 2.0