Enformigt :/

Fullt upp som vanligt med jobb och träning och när jag väl är ledig orkar jag inte skriva något utan bara softa i min sofa under filten med att titta på vännerboxen:)

Torsdag: Under natten sov jag med leende på läpparna med vetskapen om att lönen hade kommit. Behövdes då jag levde på 20 kr!! Sov ut lite då jag började jobba först 15:00 för att gå brevid vid en stängning klockan 19:00 på Wedins. Gick bra och var inte så farligt mycket med folk. Efter det begav jag mig till ishallen för att köra ett styrkepass innan isträningen. Ispasset började klockan 21:00 så jag hann med det idag vilket var skönt att ha veckans styrkepass avklarade!! Sedan åkte jag hem, åt och sov....upp tidigt för att ha öppning på Wedins igen. Ännu bara som brevid...på måndag är jag ensam:O

Fredag: Upp tidigt och iväg till jobbet efter frukost. Tiden går snabbt på jobbet och det gick fint med öppningen samt att jag lär mig mer mer och hela tiden...känns bra!! Åkte till pappa under eftermiddagen och åt samt tittade på tv. Iväg vid 17:00 för jobbet på posten...inte mycket att göra som vanligt men kännde inte för att träna efter jobbet idag fast det gick snabbt, var klar vid 19:00 ungefär. Men mitt samvete fick mig att åka och träna, vilket jag lika väl kunnat strunta i då det var helt onödigt!!!! Vi var nio stycken och ingen målvakt och fick åka runt och göra vad vi själva ville på isen. Blev ju inte mycket seriöst gjort...och ändå var tränaren där men han orkade inte göra något när vi var så få. Nähe....vad fan ska vi ha tränare till då? Åkte hem och softade som jag alltid gör innan jag la mig :)

Lördag: Upp vid nio för att fixa mig och hinna vakna innan min första helgdag på wedins. Lite nervös då det sägs att det är mycket att göra...fast tackvare marknaden i stan blev det nog inte så farligt som det brukar vara, är jag glad för:) Åt sedan en pizza som belöning för att klarat av arbetet...begav mig hem för att bara ha en mys/heldag för mig själv!!! Ska fortsätta med det efter jag skrivit klart..men kände att jag var tvungen att skriva så tog en paus i det. :D Ska nog puzzla lite samt se en film....

Good night...

Då ha det börjat...

...mitt arbete på mina två jobb, samma dag!! Fast detta var en mjukstart och enkel dag om man ser till det som kommer skall.

Började med att dra mig lite i sängen innan jag gick upp, lästa tidning, åt frukost och titta lite tv. Tog med mig mina postenkläder som jag packar ner dagen innan och begav mig till Wedins för att börja klockan 12:00.
Jobbet gick bra om man lär sig mer och mer varje dag samt nya saker. Efter jobbet åkte jag hem till pappa för att äta, han hade redan gjort klart maten åt mig dagen innan, så var bara att värma:) Tittade lite till på tv och softade innan det var dax att byta om och bege mig till jobb två, posten vid 17:00. Även där gick jobbet bra och var lite att göra så jag var klar vid 19:00. Dock hände en rolig och udda sak, engligt de övriga på kontoret, att någon försökte sig på ett bedrägeri. Men med mig i bilden funkar inte sådant...;)
Lycklig över att bara hemma tidigt för en gångsskull och klarat av min första "dubbeldag" kände jag för att fira lite med godis....så jag köpte det. Har sedan hemkomsten fixat lite och tittat på en film med dricka och godis framme, myst under en filt:D Ska innan sänggång titta på några fler vänner avsnitt...

Good night...

Lyckad helg...

Första gången jag gjort lite uppehåll i mitt skrivande. Men har varit mycket i helgen och annat som haft högre prioritet :)

Lördagen blev först inte som jag hade "planerat" och hoppats på men blev helt okej tillslut ändå. Jag tränade styrka på eftermiddagen och fick ta en liten vilopaus i mitten av passet då jag avbröts av ett mycket trevligt samtal, beroende  på och ur vilken synvinkel man ser på det!! Sen på kvällen blev det att jag åkte till några gammla hockeykompisar och förfestade innan vi drog ner till stan. Var väldigt trevligt att träffa killarna igen och även prata med de man träffade på stan. Blev ingen "dricka" för mig den kvällen då jag skulle jobba 12:30 dagen efter, inte värt att chansa när det är alkolås på jobbet :P hehe Men kvällens höjd punkt var mötet med personen som jag nog gör bäst i samt bäst kan kalla....." I've never seen you looking so lovely as you did tonight,  I've never seen you shine so bright".

Söndagen började lugnt och jag var på jobbet vid 12:30. Dagen gick bra och fint men tog längre tid än förra gången och än vad jag hade räknat mig. Varför vet jag inte riktigt men skyller på att jag hamnade bakom traktorer, övningskörare samt att postboxarna krånglade!! I alla fall vägdes dessa problem upp av kompisen som jag träffade på kvällen. Tittade på film, softade och bara hade det roligt, det var....roligt :D

Måndagen sov jag lite längre och drog mig i sängen. Tog det lugnt under dagen och åkte sedan iväg till jobbet vid 17:00. Jobbet var soft som vanligt och kom iväg tidigt vilket gjorde att jag hann köra ett styrkepass innan isträningen. Blev en bonus då jag i min planering inte hade räknat med det!! :D Ringde även och grattade min fader som fyllde 48 år samt min brors pappa vars ålder jag inte är helt säker på. Blev en lite sen kväll sen och jag somnade faktiskt framför tv:n och ett vänneravsnitt....märkte jag när jag vaknade, hehe.

Tisdagen började inte så bra då jag försov mig och skulle jobba min första dag på Wedins :O......men jag hann precis i tid så gick ju bra ändå! Mycket nytt att ta in som vanligt vid nya jobb men tiden gick riktigt fort. När jag tittade på klockan och väntade mig att se 10:30 fick jag iställer se 11:45....det kändes bra!! Men jobbet verkar inte allt för svårt när man väl lärt sig rutinerna och allt nytt. Väldigt roligt att träffa, prata och hjälpa människor samt att man inte tänker på klockan under tiden man jobbar!! Efter det fick jag åka hem och packa för min träning samt inför föreläsningen på högskolan då jag inte hann fixa med det på morgonen då jag försov mig. Åkte sedan in och tränade ett bra pass på gymmet och belönade mig sedan med en Maxhamburgare för 19 kr på Max. Nu har jag bara 20 kr kvar till på torsdag :O Efter detta begav jag mig till högskolan och där ramlade den ena personen in efter den andra, roligt att träffa alla igen efter två veckors uppehåll. Dock var inte alla där idag, vi var faktiskt ganska få...undra vart de övriga var?!
Var inte alls så koncentrerad som jag brukar på föreläsningen....vet inte om jag ska skylla detta på lite sömn natten innan, de som skickade lappar med mera hela tiden eller personen som ni redan känner vid namnet "I've never seen you looking so lovely as you did tonight,  I've never seen you shine so bright ".
I alla fall så blev det Elfsborg - Hammarby efter högskolan med min far som hämtade upp mig. Vi kom in när det gått 20 min, min mamma och hennes sambo satt även med oss. Ingen bra match men tre poäng det viktigaste, det som räknas och det som fixades!!! En snabb fika oss pappa efter matchen innan jag åkte hem och fixa lite inför morgondagen, ta tag i det och skriva här samt titta dels på det vänneravsnittet jag somnade till samt att se nya avsnitt :)

Good night...

Det är inte som förr längre :P

Blev väckt idag av vad jag först trodde var alarmklockan men det visade sig sedan att det var en person från USA. Dock blev det inte att vi pratade eftersom jag trodde det var alarmklockan och bara trycka av det...hehe, klockan var 06:40. Har i alla fall skickat ett mail till honom och bett honom att ringa om på en tid som vi kommer överens om!
Under dagen gjorde jag inte allt för mycket utan softade och begav mig sedan till ishallen vid 17:40 för vår träningsmatch mot Borås J-18. Den gick inte precis som jag hade tänkt mig, vi förlorade med 3-6, med det blev ett mål och förarbete till ett annat för min del i alla fall :D Men som rubriken säger så märkar man att saker och ting inte är som det brukade vara...fast att vi förlorade berodde dock inte på våran ålder som det citatet oftas brukar reffereras till. Utan för att vi är ett nystartat lag som inte hunnit spela ihop oss....ge oss några veckor till så blir andra bullar!! :P
Efter det åkte jag hem och åt samt tittade på Hål i väggen. Programmet är ganska roligt men hade ju inte blivit lika roligt om det inte varit för de sköna personer som är med....i första avsnittet äger ju Felix, Björn och Henrik...så sköna är dem :D
Nu blir det film eller vänneravsnitt med godis och dricka...gott!!

Good night...


Ja du...

...det blir en intressant höst för både mig och er som läser :P Om varför återkommer jag till strax!!
Dagen började bra med framsteg...jag gick upp vid 11:20, det börjar ta sig :) hehe men sedan försvann tiden och jag hann inte göra allt som jag hade tänkt mig innan jag åkte in till stan och mitt jobbmöte.
Jobbmötet var på Wedins skor där jag ska börja jobba 20 timmar i veckan från och med nästa vecka. Jag fick skriva på avtal samt mina första arbetstider då jag ska gå brevid, längre schema får jag snart. Tanken är sedan att jag ska börja jobba som "vanligt" nästa lördag den 27/9. Det lustiga och lite intressant med detta är ju att jag redan har 10 timmar i veckan på Posten. Visst 30 timmar i veckan är ju inte så farligt samt att andra till och med jobbar mer men det är när jag jobbar som blir det kluriga. Kommer att för det mesta att jobba 13:00-17:00 på Wedins och börjar när jag kör på posten 17:00 och kör till 20:00, blir att skynda sig från ena jobbet till andra!! Sen jobbar jag redan varannan helg på posten..och gissa vad, det kommer jag göra på Wedins med. Just nu verkar dessa helger ligga på samma "helg" om man säger så, så jag måste byta så att det blir varannan helg till varandra sätt om man säger så. Och detta betyder att jag kommer att jobba varje helg minst fram till sista november!!!
Sedan ska man ju inte glömma att jag har träningar fyra dager i veckan på kvällarna, oftas de dagar jag jobbar efter jobben :/ blir långa dagar ändå tillslut för min del....

I alla fall så var jag inte länge på mötet utan åkte hem till far min för att äta och fördriva tiden fram till att jag skulle börja jobba på posten vid 17:00. Var lite mer att göra idag och slutade vid 19:45 då jag åkte direkt till träningen som började 20:30. Träningen gick bra och det känns bättre och bättre för varje träning :D Efter det åkte jag hem, åt, surfa lite på nätet och började sedan att skriva här!

Idag blir det vänner avsnitt igen innan sängen då jag igår bröt av med lite film i form av Leo, den var okej. Får se vad morgondagen för med sig...

Good night...

Man kan inte få allt!!

Hehe....tyvärr började inte dagen som mina abitioner var avsedda för. Hade klockan på 10:00 men blev 12:00 innan jag gick upp :P Detta gjorde att min promenad inte blev av samt att jag nästan hoppade över min träning med!! Detta pga att jag började jobba vid 17:00 och blir stressigt samt jobbigt att ordna med mat och ombyte efter träningen samt innan jobbet när man bor ute i Sandhult och tränar i Borås. Men jag tog tag i mig och skyndade mig samt planerade så att jag hann träna, äta hemma hos pappa, och sedan åka till jobbet.
På jobbet gick det bra och var inte så mycket att göra...slutade 19:45 vilket är 45 min tidigare än planerat men hade kunnat bli ännu tidigare om gatusystemet inte hade haft ett bristande system samt jag kanske varit lite mer uppmärksam?! Hade ett paket till en adress, tittade upp det på Eniro och begav mig dig. När jag kom fram fanns det inte rätt antal hus på gatan och jag fick sedan reda på att det fanns en gata med samma namn lite utanför Borås, men inom Borås kommun!!!! Jag tittade ju bara adressen på paketet och inte postnummret men tycker faktiskt att man bara ska ha en gata med ett visst namn inom samma stad och dess omnejd!!! Okej om samma namn finns i gbg eller sthlm, vilket det gör, för då vet jag ju ändå att det inte är dit jag ska.
I alla fall så åkte jag sedan tillbaka till far min far för vi hade planerat att titta på film men blev CL fotbollen istället...funkar lika bra för mig:D Är nu hemma och tar det lungt...blir nog en film innan sängen.

Good night...

Äntligen...

...har jag börjat komma igång med min träning igen!! Efter en SERIÖS sommar pga Beach 08 har det tyvärr blivit några veckors mindre seriösa sattsning på träningen :/ Detta har gjort att jag laggt på mig lite fett/vikt samt förlorat min fina deffade kropp...det gillar vi verkligen inte! Och tillslut rann bägaren över så nu ska jag köra tre styrkepass i veckan, helst innan mina isträningar!! Ska även försöka komma ut innan frukost och gå ungefär en timma:D

Dagen började med en överabitös handling, jag satte klockan på 07:00 för att åka med mamma in tills stan och göra några ärenden samt bara se mig om i staden. Det slutade med att mamma fick komma och hämta mig vid tolv tiden igen då jag kunnat sova ut med mera..hehe :P Men väl uppe och i stan gick jag och köpte en ram i ljusträ där jag nu har laggt i mitt puzzel som jag ska ge Junior, min brorson, i födelsedagspresent. Hämtade faktiskt även honom från dagis och gick/lekte med honom vid ramnavallen innan vi åkte hem....det var roligt!! Hemma tog jag det lugnt innan jag som sagt äntligen tog tag i mitt tränande och körde ett hårt styrkepass innan min isträning. Hem igen vid 23:30 för mat och sedan lite surfande innan jag nu är sittande här och skriver om min dag!

Som sagt lite mer händelserik dag än gårdagen, inte för att det är svårt att åstakomma , men ändå!! Ska nog se en film eller några vänneravsnitt innan jag lägger mig runt 02:00. Sattsar på det och att gå upp senast 10:00 varje dag:P

Good night...

Softish :)

Tack vare ändring i mitt träningsschema blev måndagen till en riktig slapp dag. Verkligen något jag behöver som annars inte gör något annat än softa ändå ;) Men några händelser har trotts detta inträffat och jag har fått några ytterst få saker gjorda!

Ringde till amerikanska ambassaden i Sthlm på eftermiddagen för att få svar på några frågor angående visum till USA. Självklart hade de inte telefontid just då så jag fick surfa runt på deras hemsida för att hitta svar, vilket till tillslut gjorde även om det inte var allt för lätt.
Efter den urladdningen kände jag att jag behövde samt förtjänade vila och tittade på fyra vänneravsnitt. Lite oväntat ringde det från jobbet, Posten, och undrade vart "Tv:n som jag körde i fredags" hade tagit vägen :O Jag förklarade att jag inte hade kört någon tv och efter en timma ringde de upp igen och sa att jag inte behövde oroa mig längre....skönt!!

Resten av kvällen blir slapp, kan dock inte bli slappare, med några fler vänneravsnitt sant att prata skvaller på msn :P Morgondagen kommer i alla fall bli mer händelserik och roligare...dels för mig samt för er som läser:D

Good night...

Välkommen till min nya blogg!

Två gånger........försvann det jag skrivit så bra!!!!

Men så är det med nya saker, oftast :/ Varje gång blev det dock mindre och mindre text...för jag orkar inte skriva om allt igen. Men nu är bloggen officiellt igång och jag återkommer i veckan med mera.

Good night....

RSS 2.0