Merry Christmas!

En skön låt med ett sant budskap :D
Denna vecka så långt har sett ganska likadan ut. Barnen har varit lediga så jag har jobbat lång dagar och gjort ungefär detsamma med pojkarna varje dag. Bland annat att åka släde och göra ett hopp i trädgården :)
Onsdagen bjöd på en av julklapparna från värdmamman...en Rangers match :) Gick tillsammans med pojkarna på kvällen. Var en bra match och vi hade det väldigt trevligt. Rangers vann med 4-1. Var två slagsmål och Henrik var populär bland publiken :)
Igår slutade jag lite tidigare då föräldrarna slutade sina jobb tidigare. Gick på kvällen över till en annan au pair för att ha ett litet svenskt julfirande. De hade gjort väldigt fint och köpt samt lagat typisk svensk julmat. Roligast var dock att få umgås med Erika...hade velat att det blivit längre!!
Idag var det julfirande i USA. Pratades om att gå upp 07:00 men den yngsta vaknade först vid 08:30. Så då blev det att öppna paketen direkt samt äta en liten speciell julfrukost. Pojkarna gillade presenterna de fick samt sakerna från mig. Värdföräldrarna gillade sakerna de fick också så det var ju bra :)
Jag fick fina kort av barnen där de hade skrivit i dem. Pengar av föräldrarna och en tröja samt godis typ.
Fick mig en överraskning då mamma hade lämnat kvar ett paket till mig då de var här i juni...var skoj :P
Och så hände det igen...min andra tår för året kom när jag öppnade presenterna jag fick av Erika. Var väldigt fina och bra saker!!
Har även slutfört min packning..åker ju till Las Vegas ikväll. Ska snart dra mig för att åka till flygplatsen, JFK. Så ni kommer inte höra något av mig på en vecka...vilket är som vanligt ;)
Hoppas ni alla får en trevlig avslutning på året och att det nya kommer med positiva dagar!
Good and a happy new year!

Snow+bordning :P

Vad har jag hittat på denna veckan? Hmm...den har inte varit lika mysig och trevlig som de senaste men varit en bra vecka ändå. Fått lite saker gjorda, så som att dubbelkolla att allt är okej med resan till Vegas. Slagit in nästan alla av presenterna till barnen och lite annat smått och gott :)
Var barnens sista vecka innan jullovet och sista gången som jag körde den äldsta pojken till skolan då den andra familjen kör veckan efter nyår. Var också min sista hela vecka med familjen. Nästa vecka åker jag på fredagen till Vegas och veckan efter när jag kommit hem så åker jag till Orlando på torsdagen.
Fick en tidig julpresent som jag kom att använda idag, söndag. Var ett "underställ" som jag hade då vi åkte för att åka skidor med familjen :) Ca två timmars bilfärd dit...var osäkert att det skulle bli av då det hade snöat under natten och dagen innan men vi chansade. Och det gjorde vi rätt i...var lite folk så jag fick två instruktörer när jag skulle få min snowboard lektion :) Gick ganska bra och kommer bli bättre ju mer jag får åka...har ju min snowboard hemma så får bli att åka på en skidsemester snart.
Annars så jobbade jag två timmar på lördagen då det blev sent på fredagen eftersom värdföräldrarna var på en show i manhattan. Fast blev mer än två timmar på lördagen ändå, eftersom de hade köpt julgranen och de skulle klä den. Är ju en "familjesak" och hade ju sett lite illa ut ifall jag inte hade varit med då. Ville vara med på ett sätt också..även om jag hade annat som jag ville dra mig till.
Just det ja...fick dels ett kort ifrån Ingemar, en gammal kompis som jobbat med min pappa i många år, tackar jag för. Sen fick jag också ett paket ifrån min familj hemma i Sverige. Trodde först det var ifrån Cultural Care...typ att de skickade ut julklappar till alla sina au pairer. Precis som de skulle lägga ner de pengarna på oss i dessa tider..hehe :p I alla fall så var det svenskt godis och svenska jullåtar i paketet. Så såg jag att det var ett meddelande också...skuggade igenom texten lite snabbt första gången och kom ner till slutet. Där såg jag att det var från dem där hemma...då föll det allt en tår.

Lucia :)

Denna veckan som kommer, kommer jag få drömma lite mer än vad jag brukar...
Veckan har varit otrolig, snabb, vanlig och enformig, allt på sina olika sätt. Fast det jag minns och saknar är när den var otrolig :)
Var på gymmet i onsdag och körde spinning. Ska försöka göra en cd till instruktören som sa att hon tyckte svensk musik var bra och vill lyssna mer på det. Hon nämnde också att vi au pairer borde skriva en bok om vårat år...inte helt omöjligt att det görs :P Hehe..
Annars har jag fixat lite med saker i rummet och så, tittat på That ´70 show..är inne på sista säsongen nu :O
Helgen började med att jag åkte in till Manhattan och gick på en "Holiday fair" som de hade på Grand Central. Köpte för övrigt en present där idag, som jag såg igår, då jag åkte in en snabbis idag söndag också.
Efter det gick jag vidare till att titta på marknaden eller vad man ska säga som de har i Bryant Park, även öppnad en isrink där man kan åka på...väldigt mysigt. Sedan gav det sig av till Trinity church vid central park för att titta på den svenska lucian. Var väldigt roligt och mysigt. Många svenskar och älskar jullåtarna och hela stämmningen men kommer i. I kören var också Erika som var väldigt fin och sjöng bäst av alla..hehe ;P
Annars så jobbade jag fem timmar under söndagen, var dåligt väder och pojkarna var inte sugna på att göra något så var hemma hela dagen och hade det ganska soft och enkelt. Åkte efter det som sagt in till NYC och snabbt tillbaka. Fixat på datorn och ska se en film innan jag lägger mig...
Good night...

Elva månader - 11/12

Ja, eftersom jag redan skrivit ett inlägg denna veckan så kommer du ju vara lite mindre att skriva om nu.
Fredagen var en otroligt bra dag :D Det löste sig bra på morgonen med allt då jag åkte för att köpa födelsedagstårtan till den äldsta pojken. Tiden efter det och innan jobbet kallade igen tillbringades med Erika.
Fick också de andra sakerna som jag beställt, bland annat ett baseball bat :)
Tittade på kvällen på Noll tolerans som är första filmen i serien om Johan Falk, riktigt bra. Känns nästan som en hollywood film med mer action. Inte riktigt gett det ens chans tidigare men har ju inte kunnat undgå all positiv feedback det sista så var tvungen att ge det ett försök :)
Igår hade jag då varit i USA elva månader. Helt otroligt vad snabbt det gått. Kommer ihåg att man i början tittade och funderade på hur det skulle vara när man väl var där jag nu är...
Åkte in till city med Erika och Magnus som kommit tillbaka efter fyra månader i Sverige för ett besök. Vädret var riktigt dåligt, regnade mycket, så blev hela två bion..hehe. Först, the blind side, som var riktigt bra och sist Paranormal activity som var bra gjord för att vara en lågbudget film men inte så skrämmande tycker jag. Fast blev lite när jag senare på väg hem började fundera om den :P
Annars så gick vi runt lite, åt, gick på irlänsk bar och hade det allmänt trevligt.
Idag så var det äldsta pojken, Michaels, födelsedag. Började dagen med att jobba fem timmar. Han var glad över sakerna han fick av mig vilket var roligt att höra :) Sedan så åkte vi och tittade på den yngstas hockey match som dem vann. Åkte direkt vidare till en japansk restaurang och åt där de lagade maten framför en...aldrig testat det eller japanskt tidigare men det var gott och fräckt. Otroligt skickliga kockar!
Ska innan jag lägger mig titta på andra filmen i serien Johan Falk är tanken...får se hur det blir :P
Good night...

This is for you <3

Surprise :)
Denna veckan, som varit hittills, har varit lite längre än vanligt då den yngsta slutade skolan redan vid 11:30 på onsdagen. Men hann med ett spinningpass innan det på morgonen tillsammans med Nina och Erika :) Detta trotts att jag egentligen inte ska träna seriöst mer men får så dåligt samvete när jag läser och hör om all träning som Erika gör..hehe :P
Är tidigt i december men redan så har några hunnit få upp stora och fina juldekerationer....även fast vädret inte påminner något om att det snart är jul. Flera saker som börjar gå mot sitt slut utöver mitt år i USA. Inne på sista säsongen av That '70s show, snart klar med alla tidningar från mamma, mitt proteinpulver är slut med mera.
Man tänkte tidigare under året hur det skulle vara vid punkten man nu är och trodde att det skulle vara med andra känslor. Men så är det inte för min del...fast sen har det ju hänt saker som jag inte hade i beräkningarna tidigare under året då dessa tankar skapades.
Idag var jag ute på en lång promenad med underbart sällskap och fint väder. Dock slutade det med skavsår på innelåren...hur kom de dit?! :O Fick också två av de saker som jag beställt...en football och en baseboll handske...skoj att lira lite med sen så bara.
Ett litet impuls inlägg så inte det bästa jag gjort och inte så jätte mycket att skriva om men alltid något antar jag..och allt för din skull :)

RSS 2.0