Glad midsommar :D

En grupp som var stora när jag var yngre....hade några bra låtar :)



Ja, då var det midsommarafton på fredagen :P Tyvärr kom jag inte iväg från jobbet för att vara med och fira i en park i NYC men gick på kvällen till en klubb där firandet fortsatte med massa svenskar :)
Träffade en au pair vars blogg jag läste innan jag kom hit som jag velat träffa ett tag så det var roligt! Adam Tensta uppträdde med och var bra...sköna låtar och drag :D
På dagen han jag spela golf med den äldsta på Saxon Woods...har spelats ett US Open i golf där för några år sedan :P
Jag har även "bara" 200 dagar kvar...vad det gäller att arbete som au pair i USA i alla fall.

Lördagen blev en lugn dag. Sov till 15:00 då jag kom hem 08:00 på lördags morgonen från city :) Var sedan med en au pair som jag ska ha min semester med i augusti så vi planerade lite för det samt tittade på film.

Idag så åkte jag på morgonen in med värdmamman och den äldsta pojken för att gå på en guidad tour av Yankee stadium :) Det var fint och roligt...gick igenom deras omklädningsrum som mer såg ut som en lägenhet..hehe.
Efteråt åkte gick jag på bio och såg, En natt på museet 2, som var bra som den första. Sen mötte jag upp andra au pairer och såg, Year one, som var helt okej.

Kan bli så att jag inte skriver något på upp till två veckor då jag får besök av en del av min familj imorgon :D Men om ni har tur kommer det något kort någon dag annars så får ni ha tålamod.

Good night...



Några av deras titlar..












New York Public Library and American Museum of Natural History...

Skön musik inför midsommarhelgen för att få er alla redo :)



Lördagen, den 13 juni, blev inte som jag hade tänkt två gånger om...hehe. Först blev det jag hade planerat inte av så hängde med några kompisar på fest. Sen gick det lite snett så sluta med att jag fick vara uppe hela natten :O Men roligt hade vi!!
Under dagen hann jag också med att besöka New York Public Library. Det var fint och roligt att ha gjort det men var inte så mycket mer än ett bibliotek..hehe :)

På söndagen hade jag ett LCC möte i NYC vilket gjorde att jag åkte in direkt från min utekväll....var så seg på början av dagen :P Sen mötte jag upp en svensk au pair för att med honom gå på American Museum of Natural History. Det var stort och ganska dyrt men roligt att ha gjort det och mycket fina saker att se. Efteråt blev det att se en bio också, The taking of Pelham 123, den var okej. Roligt att se så mycket av NYC i en film som man vet var allt ligger och känner igen :)

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag har varit likadana. Den äldsta har bara haft sina "finals" denna veckan så har inte varit mycket i skolan vilket har inneburit långa dagar för mig. Har dock som vanligt tränat varje dag!! Tittat på några filmer....Rekommenderar verkligen "Yes Man" och Seven Pounds", riktigt bra filmer!!
Dock tycker jag att den nya Wallander filmen var en flopp. Inte det samma när både Ola och Johanna inte längre är med. Bara Krister som drar släpet och gör det roligt att se och de två som "ersatte" Linda och Stefan i filmen var det värsta jag sett.
Jag har även inför mitt besök storstädat rummet....hatar att städa men ett måste när mamma ska komma ;)

Ja, det får väl vara allt från mig för denna gången :P

Good night...


SWEDEN :D

Ryser när jag hör sången....stolt svensk!!



Jaaa, som ni säkert legat vakna om natten för och märkt så har jag inte skrivit något på en vecka. Och detta har sin förklaring att det egentligen inte har hänt så mycket att berätta.

Det har varit sveriges nationaldag, som tyvärr folk inte verkar vara så intesserade av att uppmärksamma, trotts att detta borde vara en större sak en hemma då man är hemifrån!!
Den yngsta hade sin sista konsert, hoppas jag på i alla fall, för denna terminen på onsdagen.

Jaha...påminn mig ifall jag missade något som hände. Orkar inte tänka ut något mer nu :)

Good night...

Go Yankees Go :P

En låt man dansa mycket till på discona som yngre...hehe :)



Detta har nog varit den, fysiskt och psykiskt, mest jobbiga vecka under min tid här i USA. Detta dels för att jag på måndagen påbörjade ett nytt träningsupplägg för juni som är galet men ska ge resultat...hehe :) Sedan var det mycket med barnen då skolan snart slutar så mycket som måste fixas och händer.

Måndag och tisdag blev i stortsätt jobb och gym.

På onsdagen åkte jag in till NYC med den äldsta pojken för att tillsammans med värdmamman och värdpappan gå på en Yankees match :) Väl där så kom inte värdpappan in och efter halva matchen åkte värdmamman hem med pojken som inte ville stanna mer. Så jag såg slutet "själv"....tyvärr förlorade dem :/
På dagen ringde jag till Frida, som jag inte pratat med på 6 veckor tror jag, för att tala om hur det blir i augusti......

150 dagar i USA var det igår :D Den yngsta hade även sin "Science fair" där han förklarade vårat arbete för folk som kom och frågade och tittade på det.

Fem månader avklarade!! Seven to go....hehe. Värdmamman hade idag på morgonen skrivit en liten extra sak på "schemat" som gjorde att dagen gick bra och smidigt  :) Annars så var det gymmet som resten av veckan utöver jobbet..kör ju sex dagar i veckan nu :O

Good night...

Yankee Stadium










Go Mets Go!!

Hehe....en kille som har gjort många bra låtar. Här kommer en av alla som vi lyssnade på efter fotbollsträningarna som yngre :P



På torsdagen så hade den yngsta en konsert som hela familjen gick på. Denna konserten var också slutet på hans instrumentövningar under veckan vilket är skönt, och då tror jag att jag talar för oss båda :P

Under fredagen jobbade jag och den yngsta med att avsluta arbetet på hans science project som ska vara klart senast den 4 juni då de ska ha en utställning.

Igår jobbade jag fem timmar men det var lätta timmar som jag mest tillbringade med värdpappan och tittade på den yngsta pojken då han spelade baseball samt hade "tryouts" till fotboll.
På kvällen fanns inga planer och hittades inga speciella heller så blev att ta det lugnt hemma och titta på två filmer. Skönt att, som jag sagt tidigare, bara slappa:P

Idag blev det att gå på min första baseball match :D Blev Mets och den nya Citifield. Var hur fint, bra och roligt som helst. Detta var en present från värdfamiljen och hade fått två biljetter så tog med mig en au pair kompis som sällskap. Mets vann vilket fullbordade dagen tillsammans med det underbara vädret, kalla ölen och den goda "hot doggen" :P Innan vi åkte hem så såg vi en film i "City", Dance flick, som var en okej film men om ni har annat att välja på så kan det nog inte bli sämre i alla fall.

Good night...

Konsert

Ny!



Gott...

Bättre än vad jag trodde och hade väntat mig!

Go Mets :D


RSS 2.0