Universal Studios

Idag söndag bar det av till Universal Studios för oss. Idag var transporten fri och vädret bättre än igår men kalla vindar gjorde det ibland riktigt kallt. Vi köpte så vi kunde gå in till båda parkerna...blev dock bara att vi var inne runt en timma på, Island of adventure. Tyckte inte att parkerna såg så stora ut samt att nu med typ lågsäsong att man skulle hinna göra mer. Men gjorde inte så mycket för "Island of adventure" var mer för yngre så missade inte så mycket. Gick runt och såg hur det var samt åkte någon karusell. Var mer karuseller där än på den andra, huvud, parken. Där hade du mer shower och 3-D produktioner samt tekniska attraktioner.
Var i alla fall hur skoj som helst att vara där, se och uppleva allt. Jag gillar ju film väldigt mycket så extra roligt för mig att se allt detta som har med film att göra. Är ganska dyrt, men sen så är det ju inte precis som på Liseberg. Mycket mer arbete runt attraktionerna och tekniken så går inte att jämföra. Måste upplevas för att verkligen förstå känslan man får av att vara där. Är som ett sagoland...och just nu så håller de på och bygger klart en attraktion som ska handla om Harry Potter. Stort slott har de samt "staden" där de handlar alla saker de behöver till skolan.
Lyckades få med mamma på en karusell där vi åkte i vatten och man blev blöt i slutet. Trodde dock inte att det skulle bli så mycket som det blev...i alla fall så skrattade mamma så mycket att hon inte kunde sluta på någon bra minut :P Var skoj...
Man blir trött efter att ha gått runt där i ca åtta timmar. Blir inte mycket vila heller för man vill hinna med så mycket som möjligt när man väl är här. Tog det bara lugnt på rummet idag igen men har sagt att vi en dag ska åka iväg och äta ute.
En annan sak med Florida, eller i alla fall Orlando, är att folket är väldigt trevliga här. Är ett lugnt liv de har här jämför med NY. Gatorna och utrymmet generellt är större här så är skönare i det aspektet också.
Good "ride"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0