Sunburn!

Igår var det riktigt bra väder i Miami...inte ett moln på himlen och runt 30 grader varmt :) Vi låg hela för- och eftermiddagen på stranden som var otroligt fin. Vattnet var nog det finaste jag badat i...klart och blå-grön färg :)
På kvällen gick vi på en lång och stor gågata som vi hittade för någon dag sedan....fint där med.
Dock så märkte vi mot kvällen att vi antingen hade varit för länge i solen eller tagit för lite solskydd så vi alla var nästan lika röda som en kräfta :P Varm var man och man fick vara försiktigt när man nuddade huden.
Idag så har solbrännan blivit bättre till kvällen så ska nog gå bra att sola imorgon igen som är tanken. Vi åkte på förmiddagen iväg till Everglades på en guidad tur. Den var ganska kort men coolt att se det med egna ögon och åka sån där "airboat" :) Vi såg ett flertal alligatorer i vattnet med och andra fräcka djur. Jag höll också i en tre år gammal alligator....var häftigt. Ett kraftfullt djur...skinnet var ganska skönt faktiskt.
Under dagen gick vi sedan ner lite till stranden och bara satt där...var inte mycket sol idag då det varit molnigt men fint ändå. Sen gick vi och tittade på ett hotell som är med i filmen Scarface och åt på en restaurang.
Blir att ta det lugnt och ladda kroppen inför ett nytt strandbesök imorgon nu på kvällen.
Good night...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0