Miami Beach :P

Är fjärde dagen i Miami nu. Första dagen när vi kom hit så tog vi det lugnt på rummet och återhämtade oss efter bussresan från Orlando. Sen gick vi ut någon timma och såg oss omkring samt åt på en god och bra restaurang.
Andra dagen gick vi längst strandpromenaden, tittade i affärer, tittade på deras marknad och åt samt drack på restauranger.
Igår åkte vi till Key West med buss. Var åtta timmar fram och tillbaka, sen fick vi ca 4,5 timmar väl där att titta oss omkring. Var väldigt fint och annorlunda längst hela "The keys". Var äldre byggnader och mycket historia där. Skulle gärna komma tillbaka för en längre visit någon gång i livet.
Idag har det varit dåligt väder i Miami så vi gick mer i affärer och inhandlade lite kläder och skor...även fast vi egentligen inte har "plats" för det. Men på något sätt löser vi nog det :P Vi har även lagt undan lite saker som vi ska köpa innan vi åker hem. Blir att gå till den restaurangen som vi åt på första dagen här senare ikväll...annars bara ta det lugnt.
Good sun...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0