Disney world :D

Det blev Disney world två dagar på raken. Först Magic Kingdom som är "originalet" om man säger så och sedan Epcot som handlar mer om framtidens teknik.
Man har verkligen något att göra alla 10-12 timmar som man går på dessa parker. Är otroligt hur de lyckats skapa alla dessa attraktioner och omgivningar. Epcot var lite mer för den äldre publiken då det var mindre karuseller och mer saker att se eller lära. En annan betydelse för Epcot man har kommit fram till är: "Every person comes out tired". Och jag är beredd att hålla med...den parken är lite större än Magic Kingdom.
Natten mellan dessa två parker, måndag och tisdag, fick vi byta rum på vårat hotell. Detta då värmen hade slutat att fungera på rummet vi hade. Deras maskiner är ju inte vana vid att ge värme och framför allt inte så länge som de har behövt göra det nu så orkade väl inte mer :P Hehe...men vädret har blivit varmare och varmare för varje dag. I alla fall var det inget man ville göra elva på kvällen när man behövde återhämta sig från dagens vandrande och ladda inför nästa dags äventyr :P
Det jag kommer komma ihåg mest från dessa två parker och gillade mest var fyrverkeriet på Magic Kingdom. Det var en show/fyrverkeri på Epcot också men var inte lika bra som den på Magic Kingdom. Var precis som man sett på TVn och tecknat när man var lite med fyrverkerier bakom sagoslottet. Var otroligt fint och man var verkligen i en annan värld, en sagovärld. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0