"Carpe diem"

En ny vecka hade gått. Sittande igen på söndagskvällen framför datorn på sitt rum för att återigen som vanligt berätta vad som hänt.
Så vad hade hänt denna veckan? Ja, det mesta var som vanligt.....förutom en sak. Kan ses som en liten och enkel sak. Men det har gjort en väldigt stor skillnad på många olika plan!
Arbetet skrevs klart på tisdagen...var en skön känsla. Dock skedde det med hjälp av en väldigt snäll och duktigt person....hade inte väntat att personen skulle vara så hjälpsam.
Intyget kom redan dagen efter..eller ifall det var två. Men kändes som att papprena som skickades in var överarbetade vad som verkade ha gått igenom...but better safe then sorry!
Barnen var lediga från skolan på onsdagen. Innebar en lång dag men med rutinerna som kommit med tiden så går det väldigt smidigt.
Helgen blev en upplevelse minnsan :P Efter många om och men, samt med smakrådshjälp, blev presenterna till den äldsta pojkens födelsedag inköpta. Detta var på lördagen och senare under kvällen begav det sig till en Indisk restaurang, vilket det aldrig har ätits på tidigare. Maten smakade väldigt bra....med sällskapet var dock det bästa!
För att inte avsluta en sådan bra kväll som det var bestämdes det att en bio var passande. I New Rochelle fick det väntas lite på filmen som skulle ses. Men att fördriva tiden i väntan var inte svårt....
Det blev "Law abading citizen", filmen var riktigt bra och stämmer rätt bra in på hur rättsamhället ser ut tyvärr :/
Söndagen bjöd på fem timmars jobb som flyttats från lördagen. Fem timmar är inte så mycket så inget som påverkar dagen så sätt. Senare på kvällen kom ett trevlig samtal som inbjöds till mer trevligheter :P
"Carpe diem" - "Fånga dagen". Det är något man verkligen borde göra, men man faller lätt in i rutinerna och glömmer bort allt det fina som finns ute i världen. Ibland behöver man någon eller något som påminner en om det. För mig är du en sådan person som, på ett eller annat sätt, får mig att göra det och tycka att det är värt att fånga dagen! :D
Good night...
Till värdpojken
Till värdpojken..
Till mig?

Kommentarer
Postat av: mamma o alla i familjen

Hej igen!!En vecka går fort o nu dax att läsa o skriva på din blogg igen.KUL!!Fina tröjor..o presenterna blr han väll jätte glad för,har du inte något mer redan sedan tidigare med??hur mycet fyller han ,jag hade för mig att han redan fyllt år.Har du fått långt hår igen?Nyfiken på vem som får dig att "fånga dagen"Carpe diem...Älskar dig kram!!

2009-11-16 @ 06:50:18
Postat av: Anonym

tack mannen. jag är i toppform! haha.



det är jag som tar bilderna, de flesta iaf.



btw, snygga t-shirts rip 58-09!

snart hemma också, då blir det dejt.



2009-11-20 @ 16:37:40
URL: http://vardagshunken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0