Niagara fallen och Canada :)

Skön låt som får en på bra humör :)



Helgen var nog den bästa hittills i USA :D Började lite jobbigt med att gå upp 04:00 på lördagsmorgonen för att ta första tåget in till NYC så vi hann till bussen som avgick 06:45 till Canada. Efter 10 timmar på bussen var vi framme och tyvärr var inte vädret lika bra som det tydligen var i NYC under helgen men var ändå fint! Hostelet vi bodde på var väl sådär men ägaren var en av de schysstaste killar jag träffat. Han var trevlig, snäll, rolig och gav massa tips och hjälp under våran visstelse. På lördags kvällen så gick vi ut för att äta och hittade en jätte bra och fin restaurang där jag kom riktigt nära en pizza som vi har i sverige så var jätte glad och gott var det :)
Sen drog vi vidare till ett av casinot som fanns där och finns känna lite på det...kan vara bra inför Atlantic City och Vegas :P Efter några timmar där så gick vi vidare ut på en nattclub som var sådär men roligt att ha prövat det med :)

Söndagen blev inte mycket sömn då vi skulle åka hem tidigt på dagen och var ju tvugna att ta oss en närmare titt på fallen :) Vi tåg båtturen, Maid of the mist, och det var GRYMT :) Staden var väldigt fin med fallen både på dagen och natten men ska man dit så är Canada-sidan bäst. Påminde mycket om Cypern då det är en stor turiststad pga fallen. Hem tio timmar i bussen och väl hemma var det sängen som gällde :D På bussen hade jag tid till att börja läsa i min "Da Vinci Koden" bok...fick den för tre år sedan. Började läsa den för två år sedan och kom 50 sidor..hehe, men har kommit längre nu...började om helt för att veta vad som hänt!

Igår var en vanlig dag med jobb och träning. Jag fick även mitt kosttillskott, äntligen, så nu är det deff till 100%. Har ju kännts lite halvdant när man inte haft allt man vill ha/behöver. Jag fick även det par skor som jag beställde...ska ta en närmare titt på dem och se ifall jag ska behålla dem. Kom gärna med synpunkter!!
Jag har också köpt en ny rakapparat då jag inte kunde ladda den jag hade med mig från sverige efter som den kräver mer än 110v och jag har inte någon transformator och en ny rakapparat är billigare :P

Idag samma som igår vad det gäller det vanliga :P Min träning består av ett 4 dagars splitt på kroppen över veckan och avslutar varje styrkepass med 20 min cardio. Jag hade även min sista lektion idag så har 3 credits nu (hälfen av vad jag behöver) och tar resten till hösten. Tog cirka 3-4 månader men känner att jag är en i familjen nu och allt känns jätte bra :) Var lite spänd i början ifall de skulle gilla mig och det jobb jag gjorde eller ifall man skulle få åka hem. Men nu så pratar värdmamman om resorna vi kommer göra till vinter och åka skidor eller snowboard om jag vill. Att jag kan spela golf med den äldsta pojken ifall jag vill och hon betalat så klart kostnaden...hon vill att vi ska spela tennis ibland då hon har svårt att hitta folk att spela med med mera. Även att hon är mån om att min familjs besök hit ska bli lyckad då hon frågar saker och tipsar och så...Idag sa hon att de är glada att jag är här samt att de tycker jag är en väldigt snäll person :D Ska sova nu...

Good night...

Hostelet

Staden och ett fall på kvällen

MMMMMMM :D

Det lilla fallet

Hästskofallet

Rakapparaten

Beach 2009

Sommarskor

:D

Kommentarer
Postat av: carolin

skorna va ju snygga! :)

2009-04-29 @ 20:19:44
URL: http://www.metrobloggen.se/aupairiusa
Postat av: mamma

Grattis till ditt nya intyg,bra jobbat.Ja.skorna är fina.Kul att det går bra med familjen o att ni trivs med varandra.o mamman tycker precis som jag att du är en snäll o fin kille.Hälsa familjen.Kram mamma.

2009-04-30 @ 19:02:34
Postat av: KIM

Hej Joakim!Skönt att allt går bra och att du trivs du har snart varit där i 4 mån längtar till 22 juni då vi åker över.Idag ska jag åka upp till Viking och kolla när Elfsborg spelar borta mot BP 17.00,snygga skor du har köpt.Jag kommer att möta ett riktigt muskelpaket med alla dom burkar du har beställt.Puss och kram var rädd om dig älskar och saknar dig.Pappa

2009-05-01 @ 09:08:49
Postat av: mamma

Hej jag blir rörd o har svårt att hålla tårarna tillbaka när jag läser det fina värdmamman har sagt till dig om dig.o det därför att jag vet hur rätt hon har!!!jag älskar dig kram mamma saknar dig.

2009-05-03 @ 14:06:25
Postat av: jess

Hej!

Jag ska åkta till NYC och var aupair från slutet av Juli. Eftersom du verkar har rätt bra koll och verkar trivas så bra undrar jag om du har någon kontaktadress ifall vill ställa lite frågor och sånt?

2009-05-04 @ 19:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0